Yigitoglum_2 Bebeğinizin en sevdiği oyuncaklar neler ? Oyuncak almak istiyoru bebeğim 2 yaşında . Çok az oyuncağı var genelde arabaları var ama ben değişik olsun istiyorum sıkıldı artık aynı şeylerden uzun süredir almıyorum. İnternetten alabileceğim oyuncaklar önerir misiniz ??
Wolverine Yigitoglum_2 lego, dokun hisset kitaplari, bultaklar, ahşap balık tutma, kaydırak, puzzle, cırt cırtlı yapışan meyveler ve tabiki uzaktan kumandalı arabaları bu aralar en sevdikleri bunlar
birkupalatte Yigitoglum_2 Henüz küçüğüz. Çıngırakları, hareketli masal kitapları, dokun hisset kartları, topu, bul tak oyuncağı, balık yakalama oyuncağı ve bir lego dublo setimiz var o kadar 🤗
Sibelkarakayaa @Yigitoglum_2 bende burda bekleyeyim benim oğlum da bir yaşında farklı güzel oyuncaklar almak istiyorum
MinnakTosbagm Yigitoglum_2 Hep arabaları varsa bir tane bebek alabilirsiniz sanırım erkek ama bebekte gelişimleri için güzel oluyor bizim büyük bir et bebeğimiz var gidip öpüyor, besliyor, uyutuyor değişiklik ☺️
Waffle Yigitoglum_2 Kızım ahşap bloklara bayılıyor, üst üste diziyor bir şeyler yapıyor bayağı ilgisini çekti. Tavsiye ederim. Bir de kendi ördüğüm parmak kuklaları var onları çok seviyor parmağına takıp şarkı söylüyor ☺️👍🏻