Elifbck Anneler kızım çok öksürüyor öksürük surubunu kesinlikle içmek istemiyor mama yediği dönemde doktoruna danismistik mamasina koyup veriyordum ama mamayi kestik. Şimdi ayranina koysam bişey olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Odbjd Elifbck öksürük şurubu iyi değil diye biliyorum balgami ciğerlere kadar götürüyor dışarı atamıyor buda bronşite çeviriyor o yüzden Doktorlar kolay kolay öksürük şurubunu yazmaz
Odbjd Elifbck Daha doğal şeyler verebilirsiniz benim bebeğim 5 buçuk aylık çok öksürüyordu hastaneye götürdüm kaç kez iyi olmuyordu eve getirdim evde düzenli buhar verdim kuru dut kaynatıp onun suyunu verdim öksürüğe iyi geliyor pekmez tereyağı verdim odasına bı parça soğan üzerine karanfil koydum basucuna koydum oda öksürüğü kesiyor
hilaliii Elifbck öksürük şurubu zaten kullanma canım çoğu doktor da artık vermiyor..seni bir posta etiketleyecegik oraya yazdığım yorumu okuyup o yöntemleri dene istersen
Odbjd Göğsüne biraz zeytinyağı sür sonra bı parça peçeteyi alın kurdanla delin pecetenin her tarafını göğsüne koyun böyle bebek pişik olmuyor mutlaka peçeteyi delin
Elifbck hilaliii Tamam canim etiketle. Öksürük surubunu doktor vermişti 3-4ay önce falan hastalanmisti o zaman kullanmıştık