Yarenbayir Gaz yapmayan aynı zamanda güzel kilo aldırlan mama hangisidir ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ? 😊
Usraaa Sma kesinlikle tavsiye ederim ama her bebek farkli malesef yoğun bakıma 3 mama verdik bebeğim sma kabul etti kilo alımı da cok iyi
Deletedmom454 Ben bebelac gold kullanıyorum ve kilosu gayet iyi gaz sorunu da çok yaşamadım diyebilirim
Yarenbayir Ben aptamil kullanıyorum ve gaz yapmıyor maalesef ve 3 gündür kakasını yapmıyor doktor 5 gün yapmaması normal dedi ama hep ağlıyor bebeğim 2 haftalık suan. Mama kaynaklandığını düsünüyorum
Ozlemtpl Nisan12 bizde 4 bucuk ayligiz dogdugundan beri aksam yatmadan önce sma confort kullaniyoruz cokta memnunuz ama kolay kolay bulamadigimiz icin artik mamayi değiştirmek istiyorum fakat korkuyorum da açıkçası
birtosbikannesiii Yarenbayir aptamil conformil Kesinlikle tavsiye ediyorum oğlum ilk ay aptamil kullandık ama bir süre sonra gaz yapmaya başladı ama conformil e geçiş yapınca o kadar rahatladım ki şiddetle tavsiye ederim 🥰
Nisan12 Ozlemtpl Bi dönem bizde çok zorlandık ama şimdi kolaylıkla buluyoruz yada internetten sipariş veriyoruz 🙏
Ss07 Yarenbayir aptamıl comformıl gaz yapmadı bebeğim gazlı ydı en aza indirdi ve kilo alımı da iyiydi
Elfctllm Yarenbayir hepsinden en iyisi evolvia içeriği de temiz güzel kilo aldırıyor gaz da yapmıyor kabızlık asla yapmıyor doğduğundan beri veriyorum.
Nisaninannesiii Golden goat şiddetle tavsiye ederim tadı efsane bebeğim ilk günden beri severek içiyor hiç kusma yapmadı gaz problemide hiç yaşamadık kilo alımıda gayet iyi