Prensesannesi1-1 İyi akşamlar Doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum 5-10kilo kadar ve bu yüzden online diyetisyen arayışım var . Uygun yollu önerebileceğiniz isim var mıdır
TheBaby Prensesannesi1-1 Burcu kırbaç. Görüntülü konuşuyor. 20 dakika sizin. 15 günde bir 100₺ Ben onunla 15 kg verdim çok kısa sürede. Çok alternatifli liste veriyor.
Prensesannesi1-1 Snowglobe listeleri doyurucu mu kolay bulunabilir tarzda mı geçen ay bir diyetisyenden almıştım çok acayip yemekler önermişti memnun kalmadım
Prensesannesi1-1 TheBaby listeler doyurucu mu kolay bulunabilir tarzda mı geçen ay bir diyetisyenden almıştım çok acayip yemekler önermişti memnun kalmadım
Prensesannesi1-1 TheBaby çok soru sormuş olacağım ama kan tahlili de istiyor mu istanbuldaymış sanırım ben İzmirde oturuyorum
Snowglobe Prensesannesi1-1 kahvaltı alternatifli. Yemekler de örneğin sebze yemeği diyo. Yani size kalmış ne yemek yapacağınız. 3 tane ara öğün var. O da alternatifli. İstediğini yiyorsun. Önceden Bi form dolduruyorsun ona göre liste yapıyo. 57 den 54 e 4 hafta da indim
Vera1810 Prensesannesi1-1 malesef şuan güncel fiyatlar hakkında bilgim yok benım subatta bır sene olcak Allah izin verirse
Prensesannesi1-1 Vera1810 anladım teşekkür ederim ne güzel ihtiyacınızın kalmaması umarım benim de kalmaz ☺️☺️
Prensesbella Prensesannesi1-1 instagramda dyt gözde kocaman var canım bende almayı düşünüyorum ondan 160 tl demişti 1 aylık yi sanırım. Benimde fazla var baya hemde her evde bulunabilecek yiyecekler öneriyorum öyle dedi sorduğumda bi konuş istersen
Mommy_Tugsa Prensesannesi1-1 diyetisyen senanur günes. Online kilo kamplari oluyo annem onunla haftada 4 kilo verdi. Haftalik 60 tlydi sanirim
Yulaflapasi29 Prensesannesi1-1 dyt hilal acar 75 lira, 1 aylık ücret. Her hafta listem değişiyor, ben memnunum