Kattyperryy Kızlar 3 aylık yeni emzirdim yerine yatırdım parmaklarını emiyor şap şap sadece anne sütü alıyor doymuyormu acaba anlamiyorumki bezide doluyo kakasını da yapiyo hergun anlamiyorum
Gryffindor Kattyperryy Ellerini keşfetti ondan yapıyor. Oral dönemdeler şu an benimki de öyle elleri hep ağzında
Mavis34 Kattyperryy benimki 2 ay 3 günlük ama bi zamanlarda ellerini keşfetme zamani parmak emme olur demişti doktorumuz benimkide eldivensiz yakalarsa ellerini sapır sapır emiyor 😃
Eylulunannesi28 Kattyperryy olabilir aç olarak düşünme kendimi stres yapma yavaş yavaş diş kaşıma başlayabilir
Dedimolabilir Kattyperryy canim bu aylarda normal ellerini kesfediyor emmesi gucleniyor normal yani dis de baslar simdi kizimda oyleydi.
Mervexxx Kattyperryy tamda bu postu açacaktım 😂 benimki de aynı internetten araştırdım ellerini tanıyorlarmış ve çoğu bebek yaparmış bunu. Benimkide ıslata ıslata emiyor sürekli
Emineyldzlrr Valla benim ki de öyle 3.ay 10 günlük sürekli eller ağız da midesi de bulanıyor ama yapıyor yavrum 😀😀
ayscnky1 Emineyldzlrr Hahah benim bebeğimde öyle hemde iki elini birden ağzına götürüyor midesini bulandırıyor hatta bazen eline çıngırak veriyorum oynasın diye ağzına elini götüremediği için çığlık atıp ağlıyor 😂😂