Merhabalar, kızım 4,5 aylık doğduğundan beri kusma problemi var. Her ogunden sonra kusuyor. Hatta her ogunden sonra 2-3 defa kusuyor. Hemen kusuyor, 1 saat sonra kusuyor 2 saat sonra kusuyor. Hem ekşimik hem süt kusuyor. Reflü dediler ama ilaç da vermedile kilo alımı yeterli diye. 4,350 doğdu, ilk bir ay sarılık, kilo kaybı fln hiç kilo alamadı. En son 15 gün önce 6750 idi. Kilosu tamam normal ama çocuksürekli kusmaktan huzurlu değil. Azcık hareket etse hemen kusuyor. Yatırıyorum, oturtuyorum, omzumda gezdiriyorum hiç farketmiyor, kusuyor çocuk. Sürekli kustuğundan burnu da tıkanıo, bazen kusmuk boğazına kaçıyor öksürmeye başlıyor, tıkanıyo gibi oluyor. Uykusuda bölünüyor çocuğun. Reflü yatağıda kullandım, yatağının başını da kaldırdım ama yinede bir düzelme olmadı. Çok garip bişekilde gece uykusunda emdiğinde kusmuyor ama. Çok emdiği için fazlasını kusuyor diyolar ama o kadar fazla da ememezki çocuk. Aldığının yarısını kusuyor😔 bebeği böyle olan var mı? Ne zmn geçti kusmalar ya da azaldı? Neler yaptınız kusmayı azaltmak için? Birde sadece anne sutu ile besliyorum.