simgesell doğrudur canım maalesef bu kışın hastalığı bu oldu bizde atlattik hatta hasteneye yattık bir kaç gün tam 1 ay sürdü hastalık yapıştı resmen çok dikkatli olmama rağmen ben şunları yaptım belki yararı olur sana da yazayım
🌟Sarımsağı rendeledim zeytinyağıyla karıştırıp 2 sata beklettikten sonra uykusundan önce ayak tabanına sürüp çorap giydirdim gerçekten inanilmaz faydası oldu
🌟Tereyağını ısıtıp 1 tatlı kaşığı kadar pekmez kattım 1 çay kaşığı kadar içir sen henüz çok küçük ben çok içirdim çünkü 19 aylık
🌟Karaturpun içini oydum bal kattım bir gece bekletip içirdim ama sana tavsiye ettem 1 yaş öncesi bal sakıncalı
🌟 Bu hastalığın en temel sebebi kalorifer doğalgazmış havayı kurutuyormus doktor bu şekilde söyledi varsa buhar makinen onu aç bebeğin odasında içine 2 damla okiluptus yağı damlat yastığına da surebilirsin nefesini açar rahat uyur
🌟Mutlaka ama mutlaka burnunu serum fizyolojik tarzı biseyle aç ve uyut
🌟Peteklerin üzerine ıslak havlu koy ki havayı kurutmasin veya bir kapta su da olabilir
🌟Sırtını sürekli kontrol et uykularından sonra atletini terliyse çıkar eminim yapıyorsundur da ben yine de yazmak istedim 🥰
Aklıma suanlik gelenler bunlar tabiki öncelik olan doktorunuzun söyledikleri benimkiler sadece bu hastalığı tecrübeli atlatmış bir anneden tavsiyeler 🥰🥰