Egelim Ekm Jel asla kullanmayın, nörolojik zararları çok fazla. Tetagil önerebilirim size, oğlum 4 aylıkken başladım, 18 aylık hâlâ kullanıyorum. Az önce tekrar sipariş verdim. İçeriği tertemiz.
biryazmasali Ekm osanit diş topu kullandım alman markası tanığımzdan getirtmiştim ama bulundğum yerdede satan yerler vardı imkanınız varsa öneririm
Ekm Annelinka1 ben ilk tetagil kullandim pek faydasini gormedim acikcasi tabi herkeste degosiyor bu durum sanirim
Ekm Minnossareannesi evet bizede bi dpktor onermemisti ama aci cekiyor rahatsiz uyku yok ondan denemek istedim :/
Sibelkerim Bende tetagil kullanıyorum ama pek bi etkisi yok gibi diş kaşıyıcılar ve uyumadan önce calpol veriyorum az da olsa rahat uyuyo
Zeydeymen Doktor bize önermişti çoçuğun çektiği acıyı bilseniz siz dayanamazdınız dedi kolay mı etin yarılması, kaç kat deri yırtılıyor. Eczacımızda önerdi ve bir kaç defa kullandım ben çoçuğum öyle rahatladı
Ggercn Egelim nasıl kullanıyorsunuz ? Ben parmağımla diş etine yediriyorum ama etki etmiyor gibi sanki
Ekm Egelim tetagil güzel diyip memnun olan çok var ama bizde fayda olmadi bende oyuzden sormak istedim 2 haftadir cekiyoruz dis olayini gonlum el vermedi herhangi bi bir jeli almayi oyüzdne
Annelik30 rosesbabys günde kaç kere veriyorsunuz acaba bende aldım dün gece bi kere verdim daha vermedim bi kere de 5 tane verdim fazla mı?
rosesbabys Annelik30 kc aylıktı acaba ben 6. Ayda 5-6 adet veriyordum cıldırma anlarında dıslerini cıkardıktan sonra ihtiyac duymadım suan 8. Aydayız üst dişlerin sıkıntısı basladı bugün muhtemelen yarın 7-8 tane atarım cıldırdıgında
rosesbabys Annelik30 gunde 2 kere vermisliğimde var ama uyumayıp huzursuz oldugunda daha rahat uykuya dalıyordu
Annelik30 rosesbabys benimkisi de 5 bucuk aylık bende dün gece uyumadan önce verdim. Bazen gece uyanıyor elini agzına sokuyor kim bilir nasıl kaşınıyor. Burda okumuştum bazıları yarım saatte bir 5 er tane verebiliyormuş. Ben yine cok sıkıntı yapmadıkca vermiyorum
Egelim Ggercn ben de aynı şekilde uyguluyorum, parmağımı hafif ıslatıp öyle sürüyorum. Ben çok faydasını gördüm aslında, sürdükten çok kısa sonra etki ediyor.
rosesbabys Annelik30 evet siz anlarsınız zaten huzursuzlugu dişmi başka bi şeymi o yuzden ihtiyaca göre kullanın ne kadar doğalda denilse illaki zararı vardır ama çoğu zarardır. Yerinde kullanım iyidir 🥳