Eylulunannesi28 Kızlar yarın 6 ay aşısı olucaz ateş yapıyor mu bilginiz varmı bide aşıdan sonra her ihtimale karşı ateş düşürücü vermeye gerek varmı ateş olmasa bile 🤔🤔
herseySeninleguzel11 Eylulunannesi28 Biz Yeni olduk 6 ay aşısı hiç ateş yapmadı çok şükür inşallah sizde de yapmaz. Ben ateslenmedigi sürece vermeyi tercih etmiyorum.
uygarinannesiyim Eylulunannesi28 biz de 2-3 güne olucaz.Sanırım 6. Ay aşısı 4 tane.Oğlum 4. Ay aşılarından sonra çok huzursuz olmuştu.İnşallah 6.aydan sonrada aynı şeyler yaşanmaz
Senem1234 Eylulunannesi28 pazartesi yaptırdık 3 adet 2 bacaktan 1 ağızdan yapıldı. Huysuzluk oldu aşının bitanesi çok yakıyor demişti hemşire zaten o aşıyı vurunurken cok ağladı. 2 gün huzursuzluk oldu ateşimiz cıkmadı inşallah sizinde çıkmaz. Hemşire bol boş emzirin emzirenlerde genelde pek çıkmıyor demişti
Ozlemcn önceki aşısını olduktan sonra ara sıra oldu mu bebeğinizin? Bende 6. ay aşısı yaptıracağım. Kolunun kabuğu düşüp kanadığı için bekliyorum.
Ozlemcn Ozlemcn düzgün yazamamışım. Kolunda kanama oluyor ara ara. Kabuk bağlıyor yine düşüyor. Sizinde böyle mi?
Senem1234 Eylulunannesi28 aşıların 1 tanesi damla . Ağzına 2 damla damlatıyolar. Keşke hepsi öyle olsa 😀😀
Mavisimbenim Eylulunannesi28 huysuzluğu olduğu zaman 1 çay kaşığı calpol veriyorum belki bi yeri ağrıyordur diye ateşlensin de vereyim diye beklemiyorum