Minikkizimmm Kızlar bebeğim daha 18 günlük. Daha önce doğumdan sonrayi araştırmadigim için çok şey gördüm şu 18 günde. O yüzden şimdiden bunuda bilmek İstiyorum. Bebeğimin burnu tikanirsa napmam lazım. Veya grip olursa. Tecrübeli anneler size ihtiyacım var.
kurkmantolumadonna Minikkizimmm çok tikanirdi özellikle yeni dogdugunda serum fizyoloji sıkıp otri bebeyle çekiyordum
Lulemom Minikkizimmm en başından beri yan çevirip 2ml+2ml sıkıp yüz çeviriyorum. Sırtına vurup kalanlarıda aspiratörle çekiyorum
Minikkizimmm Lulemom Deletedmom636262 kurkmantolumadonna Kızlar çok teşekkür ederim. Doktor tavsiyesiyle mi almalıyım. Yoksa eczaneden direk mi almalıyım ? Korkuyorum burnu tikanirsa araştırmadigim için. Dediğim gibi 18 günde çok şey yaşadım. Sebebi benim hiç arastirmamistim. Şimdi araştırıp önlem almak istiyorum 🌸
Lulemom Minikkizimmm direk eczaneden 100ml lik serum al. Bide 5 ml şırınga al. Bebeği yan çevir üst deliğe 2 ml sık. Sonra diğer yana çevir üst deliğe 2 ml sık. Yüz üstü kucağına al sırtına vur gaz çıkarır gibi. Dökülüyo zaten. Garanti olsun diye de sonra aspiratörle çek. Tertemiz olur
Fatma68 Benim bebeğimde 18 günlük sürekli burnu tıkalı gibi hırıltısı var ve geçmiyor fizyolojik damla ve aspiratör yapıyorum geçmiyor başka önerisi olan var mı