Zeynebinannes Merhaba anneler 6-9 ay için bebeklerinizin oynadığı eğlendiği oyuncak önerilerinizi paylaşırmısınız 🙂
Teemo07 Zeynebinannes Anasını kucağı, anasını sırtı, anasının eli kolu.. Aktivite masası aldım en fazla 3 dk. Ben anlamadım benim bebem de mi sıkıntı var.. Sadece benim onun derdi bu aralar.
Linosh Zeynebinannes zeka kartlarıyla 10 dk oyalaniio🤣🤣eğitiyor çeviriyor sonra bebegi var saçlarını çekiyor 🤣 oyun halisinin müzik bölümü var onu çalıyor arada onun dışında en büyük hobisi engelleyip kurcalamak etrafı
Zeynebinannes Teemo07 😁 kızım daha 4 buçuk aylık durumlar bizdede yazdığınız gibi 😁 ileriki aylarda belki oyalanır mı diye sordum bende o aylarda oynar şimdiden alayım diye çok umutlanmayayım o zaman 😀
Zeynebinannes Linosh zeka kartlarını 1 aydır gösteriyorum ilk başlarda çok dikkatli bakıyordu 😀 şimdi ağzına sokmak istiyor, sokamadığı için sinirleniyor gerçi her şeyi sokmak istiyor şu anda bulduğu yere yapışıyor da 🤦🏻♀️😀 ne güzeel kızımda hemen büyüse de bebeklerle oynasa her yeri kurcalasa 😁😊
emoo kumanda telefon görmeisn poşet şişe 😃😃😃eğitici köpeciği var zeka kartları var 4tane farkli düş kaşıyıcısı var ama o hep farklo şeyler sokmak istiyor 😬top var kitap var ilgisini çok az çekiyor ama telefonn kumanda gördümü rambo gibi sürünerek geliyor yanınnda açmadığımız halde onu istio
Zeynebinannes emoo demek ki 2-3 ayda bile çok şey değişiyor çok hevesleniyorum okudukça kaç aylık acaba bebeğiniz 😁
Metehan123 Valla gittik renkli arabalar cingiraklar vs aldik ama benim oglum sifatina dahi bakmiyo oyuncagin ve bilin bakalim neyle oynuyo sarj aleti ve elektrikli supurge 😂😂 supurgeden tutunup ayaga kalkiyo bi koluyla tutup doger eliyle baybay yapiyo 😂😂 oyuncagi 1 yasa sakliyorum almak icin ilgisini asla cekmiyo cunku
keskebirazuyusam 8 buçuk aylık oğlum en sevdiği oyuncakları düdüklü tencere, süpürge makinası, şarj aleti😂 oyuncak almayı bıraktım belli bir yaşa gelene kadar. Bir sürü para veriyoruz yüzüne bile bakmıyor 😊