Okuyan_anne Kızlar yeni üye oldum profili 100 yaptım başka ne yapmam gerekiyor her ay mi hediye çekilişi yapılıyor siz nasıl yaptınız gerçekten hediye veriliyor mu
1mom1babyy Okuyan_anne veriyorlar mesela ben Aralık kutusunu kaçırdım 2 aralıkta çıkmış bugün fark ettim sürekli mailini denebunu yu kontrol et.
Sucukluyumurtaa Okuyan_anne bana 4-5 kere cıktı hatta bu ayda cıktı 😃 geliyor kargo. Şuan bonus soru var onuda yapın🤭🎈
1mom1babyy Okuyan_anne kız sana yazdım kontrol edeyim dedim kutu çıkmış hemen istedim😂😂 şanslı geldin sabah çok üzülmüştüm😂
Ebru016 Okuyan_anne mail olarak geliyor canım arada kontrol tabi bildirimlerin açık olsun görüp onay vermeniz gerekiyor bu ay bana gelecek gerçekten gönderiyorlar
birfincantuzruhu Okuyan_anne gelen mailler bikdirim olarak geliyorsa gerek yok. Mesela bana direk geliyor eşime yaptım onun mailini kontrol etmem gerekiyor.
Ebru016 Newmommmm profilini yüzde yüz doldurduysan sana uygun kutuyu onlar gönderiyorlar her ay gelmiyor tabi profili ne uygun olduğu zaman
Sucukluyumurtaa Mies neyi nasıl yapıyoruz anlamadım. Anket kısmındaki her katagorıyı doldurunun. Profılınız %100 dolu olsun