Busra_99 Kızlar pazartesi günü gittiğimde sadece kafasında ve vucunda vardı bacaklarında yoktu doktor kan testi almayalım bol bol emzirin demişti 2800 gr dı o zman bugün gittik sarılık bacaklarına da inmiş 14.10 çıktı kan alındı kilosuda 3000 gr olmuş sürekli emziriyorum bizim gibi olan varmı pazartesi tekrardan gideceğiz
Mira61 Busra_99 evet oğlumda vardı yeteri kadar beslenememekten oluyor sütüm yetersiz gelmiş 1 saat bir uyandırıp meme verdim ve dr önerisi ile mama da verdim kilo aldıkça bir kaç günde sarılık bitti çok şükür
Betlcelik Busra_99 bizim ilk ,,8.5 9.5 9 1 hafta sonra 8 çıkmışdi sonraki hafta 6 dedi doktor bol bol emdi ve mama takviyesi tabiki bizim doktor her seferinde kan aldı 😔 2 haftada geçti şimdide mama takviyesine alıştı nasıl bırakıcam bilmiyorum
[silindi] Busra_99 canım benimde bebeğim 8günlük sarılık geçirdi kan değerime bugun baktık 11 çıktı sadece bol bol emzirir dedi 15 18olsa Yatırırdım dedi gözleri sapsarı ve yüzü bacaklarında da var ben de çok üzülüyorum uyandıramıyorum Allah yardımcımız olsun
Busra_99 Mira61 cevabınız için çok teşekkür ederim ilk başta ama kiloda almış bebegım 2800 den 3000 e çıkmış ve sürekli de emziriyprum korkuyorum yatırırlar diye sizinki nasıl bi süreçti kısaca anlatırmısınız
Mira61 Busra_99 kiloda alsa yeterli gelmemiş demekki beslenmesi mama ve meme olarak devam ettim 1 saatte bir uyandırdım sarılık bır haftada bıttı
Busra_99 Irmakprensesinannesi peki nasıl yapmalıyım mama takviyesini bir saat emzirip bir saat mama bir saat emzir mi yapmalıyım
Busra_99 ebruli1 peki sütünüz azmıydı benim sütüm yetiyor ve fazla gelince ağzında biriktirip çıkarıyor
Busra_99 Betlcelik yaa bezimde öyle olcak büyük ihtimalle pazartesi gidicez gene kan alcak büyük ihtimalle bende çok üzülüyorum ve korkuyorum
Irmakprensesinannesi Busra_99 valla sütümü sandım o sütle mama yaptım aptamil premetil kullandık suylada yapabilirsin saat başı sütüm çıktıysa onla mama yaptım cikmadiysa suyla yaptım saat başı verdim ve benim premeture doğdu 1865 gr 48 cm di şuan 6000 gr 61 cm
Busra_99 [silindi] tese [silindi] yaa vallahi öğlenden beri çok üzülüyorum yarım saate bir emziricem inşallah biter biran önce
Busra_99 [silindi] çok şükür uyanıyor o konuda sıkıntım yok bakalım saat 9 SAN beri yarım saatte bir emziriyprum mama vermiyorum pazartesiye kadar azalır inşallah