bikerem selosunannesi havuclu terbiyeli tavuk suyu corba,eriste pilavi,patatesli tavuk haslama. Az once canim kısır cekti onu da yaptım. Dunden de sutlac var
EsraArslan4525 selosunannesi börek yaptık bakalim vezir mi olucaz rezil mi🤣ilk defa denedik el açmasını
selosunannesi EsraArslan4525 eline sağlık canım ilk ysoinca güzel.oluyor bidshs tutmuyor öyle afiyet olsun 🌸😍
Umii selosunannesi bulgur pilavi domates soslu kofte ve salata esimle küstük sevdiği yemegi yaptim baristik😂
Kadermelek1996 Görumcem tarhana getirmişti onu çorba yaptım kaynanamda yaprak sarması kuru patlıcan biber dolması yapıp yollamış sağol sun lar 😊 bana sadece çorbayı pişirip yoğurt ve turp dilmek kaldı
Beratberen34 Fırında milföylü güveç, bulgur pilavı, mercimek çorbası, salata tatlı olarak da magnolia
selosunannesi Beratberen34 maşallah nasıl o.kadar vaktiniz var ya ben zor.ysoiyorum stres oluyorum her gün hem çocuk hem yemek ellerine.sglik canımın
Beratberen34 selosunannesi aslında benimde vaktim yok da çorbayı iki günlük yapıyorum genelde o vardı yani salatayı da yapıp yağlamadan saklama kabında dolapta tutuyorum tatlı ve yemeği de parça parça yaptım 😅😅