Elifimmm21 Kızım 4 bucuk aylık burada daha önce meme reddi ile alakalı bir çok post açmıştım hatta 3 hafta önce meme reddini aştık diye sevincimi paylaşmıştım. Çoklu besin alerjisi var bebeğimin ve bunun beraberinde getirdiği bir sürü şikayet. Bebeğim 3 bucuk aylıkken meme reddine basladı 2 hafta uğraşım sonucunda tekrar memeye döndürdüm 1 bucuk hafta iyi emdi 2 3 haftadır iyice tekrardan bıraktı alerji doktoru reflüsünden dolayı emmek istemiyor diyor reflü tedavisinede basladık bu süreçte sütümü sağıp veriyorum merak ettiğim sağmak sütümü azaltır mı çok korkuyorum bitecek diye bir yandan alerji için kendim ağır diyetteyim cünkü bebeğimin sütten baska çaresi yok alerji mamalarını kabul etmiyor canım çok sıkkın çooookk😪😪
Betim Elifimmm21 bebeğim alerjikti 10 ay diyet yaptım ilk 3 ay hem sağdım hem emzirdim sonrasında meme reddi yaşadım dönmedi. Sonuç: 16 aydır sağıyorum ☺️Düzenli sağımla süt artar günde 8 kez ,3 saatte bir . Gece alarm kurup kalkın devamlılık süt üretimini artırıyor
Asli4-2 Elifimmm21 arkadaşım 2 yaşına kadar sağarak besledi 0 mamayla bişekilde meme tutmadı çocuğu ama o yılmadan sağdo verdi elektrikliyle sağdı ve biz 2 saatte emziriyosak o 1 saatte bi sağdı çünkü sağım emme kadar kuvvetli olmuyo çok zor meşakkatli Allah yardımcın olsun ama yapabilirsin 🤲🏻
Sumoo Allah yardım etsin öncelikle,🤲 zor bir süreç , sağım azalmaz diye biliyorum , bende hiç sağım yapmadım daha önce , ama kısa zamanda Alicam , bu konuda tecrübesi olan yazsın bende nasipleniyim
Elifimmm21 Betim tek şansım bebeğimin gece emmesi sadece uyku halinde emzirebiliyorum bende hangi pompayı kullanıyorsunz acaba😊
Yagmur29 Betim dediğiniz gibi sağım yapıyorum 2 aydır 40 60cc çıkıyo sütüm siz ne kadar sağabiliyorsunuz?
Betim Elifimmm21 9 ay elektrikli tekli lansinoh kullandım sonra çekimi azaldı lansinoh manuel pompaya geçtim hala onunla beraberim☺️
Yagmur29 Allah yardımcın olsun zor bir süreç öncelikle üzülme sakın stres can sıkıntısı sütü azaltmada bir numara 3saate bir düzenli sağım yap hiç kesilmez. Bende 2 ay 5günlüğüm meme reddi yaşıyorum hiç dönmedi nasıl döndürdünüz memeye?
Betim Yagmur29 hım 2 ay civarı daha doğrusu sağıma başladığımda iki göğüsten max40 cc çıkıyordu sonra 60 cc ye çıktı yaklaşık 2 ay 30-50 cc aralığında değişti 3. Ay itibariyle 60-80 cc çıkmaya başladı hatta bazen 90-100 cc de gördüm. İlk ) 5 aydan sonra 120cc en az çıkıyordu ay ilerledikçe sütüm arttı. 7. ve sonraki aylarda 120-180 hatta bazen 200 cc bile gördüm tabi bu sağımlar hep 3 saatte bir sağdıklarım
Sumoo Betim ya maşallah çok iyi , inşallah benmde artar bu şekil yapcam , başka onerinz var mı sagimla alakalı, artırmakla alakalı
Betim Sumoo ben bebeğimin alerjik olmasından kaynaklı 10 ay diyet yaptım sütümde azalma farkettiğimde doktoruma danıştım o da solgar brewer yeast b12 önerdi içiyorum onu 4 ayda bir b12 değerlerimize bastırmamız yeterli ona göre doz ayarlaması oluyor . Hem artırdı hem yağlandırdı bu ilaç.