Blackcloud Kızlar 19 haftalık hamileyim, ikinci gebeliğim fakat aradan 2 sene geçti ama ilk hamileliğimde de bu konu hakkında bilgim yoktu o yüzden soruyorum. Saç boyatmanın zararı var mı bebeğe?
FiltreKahve Blackcloud doğum sonrası 40 ım çıkınca boyamıştım ama kokusu kızlarımı rahatsız etmişti çok huzursuz olmuşlardı o gün bin pişman olmuştum boyadığıma.
DerinTuana Ben 13 haftalıkken bitkısel boyayla boyadım.Bir de son haftalarda boyamıstım.Yined e doktorunuza danısın isterseniz.İyi havalandırılan yerde boyamanızda da fayda var.
Blackcloud DerinTuana En iyisi doktoruma sorayım dedim ama doktorlarda bu konuda ikiye bölünüyor açıkçası.😅
DerinTuana Blackcloud aynen ordan da netlık olmuyor yinede doktor takıbınızı bildigi için daha iyi cevaplar
Blackcloud Tubina Sağol canım bende doktoruma sorayım dedim ama doktorlarda ikiye bölünüyor arada kaldım açıkçası fakat yine en sağlıklısı doktoruma sormak sanırım.
biyiksiz_yorumcu Blackcloud evet kazara oldu da saçımı kızıl yapmıştım aktı az çok ne halde olduğunu tahmin et 😂 psikolojim bozulacak 💆🏻♀️