Glsmnn Dışarda giymesi için kalın astoronot tulumu alan var mı anneler ? Nerden aldınız öneride bulunur musunuz , resim de atabilen olursa sevinirim
Momyofkerem Glsmnn ben lcw den aldım. Alirken dikkat etmemisim ayaklari ve elleri açık. Bebeğin kucukse ona dikkat edebilirsin diye soyleyeyim dedim. O açıklık dışında memnunum
Medusafer Glsmnn https://resimyukle.io/r/PTEsonvugv Küçük kızıma bu modeli kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Snowglobe Glsmnn Bi kaç post aşağıda biri satıyo bakın isterseniz. Penguenli çok güzel. Bebeğimin olmasa alırdım. Bu arada ben sosyete pazarından aldım hemde 35 TL ye. E bebek lcw hiç birinden farklı değil. Zaten az giyecekler. Gerek yok para saçmaya.
Zlm Glsmnn lcw dan aldım içi polarli bitek mavi vardı mavi aldım bende kızıma 😄 bır kış erkek geçirsin bisi olmaz dedim
FiltreKahve Glsmnn alır mısınız bilmem ama ben satıyorum kız bebek için 3-6 ay 3-4 kez anca giydirdim 🤗
2cocukannesikizimveoglum Glsmnn ben aldim trendyoldan Ogluma Henuz dogmadi amma kisa denk geliyor diye kizim icin almadim amma Yaz bebegiydi