Nevarebeka1 Kızlar bebeğim 14 günlük göbeği hala düşmedi dün doktora götürmüştüm farklı bişey için göbeğiyle oynadı batikon sürdü düşer bi sıkıntı yok dedi dünden beri göbeği kokuyor çocuğun napmalıyım sizce koptu kopacak gibi ama dibi hala ıslak görünüyor kurumamış yani
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nevarebeka1 eczanelerde gobek icin alkollü losyonlar var onlardan al cnm. Benim doktorum 80 derece kolonya dök kurusun dedi ama ben yinede eczaneden aldım
Nevarebeka1 SeninAnnenBirMelektiYavrm teşekkür ederim canım valla doktorlar çok değişik olmuşlar birinin dediği birini tutmuyor aklımız bulandı
sonlafsokucu Benim bebeğimin de öyle oldu 15 gün sonunda düştüğünde hala ıslaktı kurumadi hatta iltihaplı sıvı aktı hep ben başta kantaronla pansuman yaptım ardından batikon sürdüm kuruttum, yarım gün bakiton yarım gün yağ kullandım hep 3-4 güne kurudu.
Nevarebeka1 sonlafsokucu teşekkür ederim yağım yok evde alacak kimse de yok batikon sürsem sadece olmaz mı acaba
sonlafsokucu Nevarebeka1 bizim göbeğimizde fitikta vardı ağladıkça daha da sisiyordu, tek batikon sürdüğümüz de kuruyor, sisince açılıp kanıyordu bu sefer. O yüzden hem nemlendirdik hem kuruttuk. Zeytinyağı da sürebilirsiniz yoksa da kanama olmuyorsa eğer tek batikonda yeterli olur