Melindairez Merhabalar, Bursa’da (konum farketmez) ilgili, detaylı bilgi veren, sorun yaşadığımızda rahatça ulaşıp soru sorabileceğiniz bir çocuk doktoru önerir misiniz? Teşekkür ederim.
Stardust1 Melindairez Biz pembe mavide Vildan boz Erkan’a gidiyoruz çok tatlı biri kontrollerde her sorduğumu cevaplıyor herşeyi net bir şekilde açıklıyor iletişim konusunda da problem yaşamıyoruz.
laliko35 Melindairez biz kızımızı ayşegül ersoy a götürüyoruz. hayat hastanesinde doğum da da ilk muayenemizi yapan doktor kendisiydi biz çok memnunuz.
gamzeyilmazyildizz Melindairez Çekirge Doruk hastanesinde Atilla Güray beyefendi var bizim bir idrar yolu enfeksiyonumuz vardı aşırı ilgilendi çok memnun kaldım tavsiye ederim :)
Melindairez Stardust1 teşekkür ederim, randevu almakta zorlanıyor musunuz? Ben medicana da asla randevu alamıyorum
Ecosunanasi Melindairez medicana da hangi doktordan randevu alamiyosunuz acaba ben ugur beye gidiyorum.sknti olmadi hic randevuda cokta ilgili bir doktor🥰
Melindairez Ecosunanasi Mesut hocaya gidiyoruz, bir sorun olduğunda mesaj attığımızda da dönüş sağlaması geç oluyor.. 😕