biruykusuzanne Sizce hangisi ? Hem 6.5 aylık bebeğim var hemde 2 aylık hamileyim sizce benim için hangisi kolaylık olur robot süpürgeler köşeleri falan almıyor diyorlar çevremde. Kullananlardan yorum istiyorum 🥰
cocomelon33 biruykusuzanne fırçasıyla kenarları köşeleri topluyor ufak tefek alamadığı yerler olabilir ama büyük rahatlık valla sadece gerektiğinde diğer süpürgeyi açıyorum koltuk kanepeleri süpürmek ve ince temizlik için
Bsraklc92 biruykusuzanne kesinlikle robot süperge tüm evi çalıştırıyorum bittikten sonra topladığı tozu görünce benim normal süpürgeden daha iyi süpürdüğünü gördüm valla almakta geç kalmışım bile
Deletedmom0099 biruykusuzanne robot robot robot diyorum insan gücü gerektirmemesi bile yetiyo insana 🤭
Smshgg Aynı şeyi bende düşündüm ama şarjlı süpürge alsam yine ben iş yapıcam benim derdim iş yükümü azaltmaksa dedim ve robot aldım 😊
Denizzz88 biruykusuzanne robot süpürgem yok şarjlı var bende ama bence robot alın her defasında süpürgeyi eline alıp yapmak zor geliyor robotu her gün çalıştırırsınız
-erCansu- biruykusuzanne bende şarjlı var ama oda dip köşe almıokı sureklı başlık degişmek gerekio bide surekli evi süpürdügü için dip köşede toz birikmez zaten şimdiki akln olsa robot alırdım jdjsk
Bsraklc92 Danerys roborock s5 max hem mop yapıyor hem süpürüyor ayrıca halıya geldiği zaman turbo gücünü çalıştırıyor ben çok memnunum her gün çalıştırıyorum o yüzden hiiç toz birikmiyor
Merve biruykusuzanne robotum da var kablosuz süpürgemde. Robot elektrikli gırgır gibi. Her yeri güzel alıyor ama giremediği yerlerde oluyor☺️ Kablosuz süpürge de kendiniz süpürüyorsunuz ama taş çatlasın 20 dk alıyor ve inanılmaz toz topluyor
Danerys Bsraklc92 mop yapanlar iyi değil demişti bize xiaomi deki çalışan. Düşüneyim ben bu markayı da çok teşekkür ederim
ayseadem biruykusuzanne bende çok kararsız kaldım ama şarjlı süpürge almayı düşünüyorum ama bekliyorum bakalım belki fiyatları düşerse diye piyasadan dolayı biraz beklicem 😐
kirmizibasliklikiz_ biruykusuzanne mesela benim evime robot gitmez cunku her yerde esya var robotun alabileceği yerler degil. Bunu da dusunmek lazim. Kablosuz aldim inanilmaz mutluyum sip sak keyfine süpür gec 😁
kirmizibasliklikiz_ biruykusuzanne mesela benim evime robot gitmez cunku her yerde esya var robotun alabileceği yerler degil. Bunu da dusunmek lazim. Kablosuz aldim inanilmaz mutluyum sip sak keyfine süpür gec 😁