Nejlavrl Arkadaslar emziren anneler kekik cayi iciyormusunuz grip olacak gibiyim ihlamur ile kekik karistirip icebilirmiyim
cnsgrn Nejlavrl kekik cayi emzirirken degil de regl döneminden önce icerler söktürücü özelligi var diye biliyorum
Ozge162 Nejlavrl Emzirirken ilaç vermiyor canım senin bebisinide küçük aramızda fazla yok seninle seni momdan tanıyorum🙈
cnsgrn Nejlavrl ancak bunu doktora giderek ögrenebilirsn. Bal zencefil limon karıstirip ye bol bol bogazini yumusatir. Ihlamur yap icine kabuk tarçin meyve kabuklari falan koy limon sık ic
CatBoy Nejlavrl Antibiyotik gerekliyse emzirirken kullanılabilen antibiyotikler var muayene olmanız faydalı olur
kereminannesiiiii Nejlavrl canım bende emziriyorum geçen hafta bademcigim şişti doktora gittim çok kötüydü diye antibiyotik ve parol verdi içtim iki gün biraz idare etti beni bebeğim ishal olduğu için kestim sende çok kotuysen bı git derim uygun ilacı doktor yazarr
Nejlavrl Ozge162 6. Ay yeni bitti canim doktora gittim vallahi cok kötü oldu bogazlarim ya ilac kullaniyorum
Nejlavrl kereminannesiiiii gittim canim zaten antibiyotik c vitamini falan verdi kullaniyorum biraz iyi geldi vallahi cok kotuydu bogazim