SEDANURRRR Kızlar üstünde günlük biberon sayısı 6 yazıyor fazlasını versem bi zararı olur mu doktora sormayı unuttum
Brutal-Betty SEDANURRRR sadece mama ile besleniyorsa mecburen vereceksiniz. Tadını nasıl sevdirdiniz benim oğlum ağzına sürmüyor
momy_16 SEDANURRRR o markayı bilmiyorum da bizimkinde 5 yazıyor ama daha fazla yiyor bi sorun olmaz diye düşünüyorum canım
Znurr SEDANURRRR biz 3 saatte bir veriyoruz 5 kereyi aşıyor. Doktorumda biliyor bu şekilde kullandığımızı. 4 aylık bebeğe günde 5 kere mamayla nasıl duyurabilirim ki. Mecbur vericez
SEDANURRRR Brutal-Betty sadece mama yiyor evet bir sıkıntı olmaz inşallah 🤲🏻 1 aydır similac elecare içiyo oda alerji mamasıydı ya alışmıştı zaten tadına
Azra34 Merhaba kızım bu mamayı kullanmıstı alerjisinden dolayı raporunu cok kolay cıkarmıstık simdi oglumda aynı alerjik ama doktorumuz tam tesekküllü hastaneden rapor cıkarabilirsiniz diyor..nasıl olacak özeller bu raporu cıkarmıyor mu artık
SEDANURRRR momy_16 mukusla kaka yapıyodu egzama tarzı döküntüsü vardı bitmeyen gazı vardı ve çok huzursuzdu