kaansmom Dün oğluma Forum İstanbuldan pantolon almıştım etiketlerini çöpe attım sadece fişi duruyor iade alırlar mı? Ve herhangi bir şubeden iade yapılabilir mi
Helokusunannesi İstediğin şubeden iade oluyor da etiketi olmafıgı için almaya bilirler şansını dene bence alırlar belki
kaansmom Reyna gelmedini beklediğim bir pantolon daha vardı geç gelir düşüncesiyle lcwden aldım tekrar , kargom gelince diğer pantolon içime sinmedi pek .
kaansmom Brutal-Betty sanırım yapıyor çağrı merkezine bağlandığımda net bir cevap alamadım ama fişle birlikte gelebilirsiniz dedi
Vuslat23 Yapıyor , göturun satıstakı personel içerdekı pcye okutuyo kasayı demıyorum, hem iade alınabılecegını hemde fıyatını vs bılgı verıyo, ben çok yaptıö özellıkle hedıye gelen urunlerı , etıketsız
eymenzeynep kaansmom yapıyor. Bende kullanırım diye etiketini söktüm sonra ürün olmadı. Aldığım günün ertesi günü hemen fişi ile değiştirmeye götürdüm
Hatice47 kaansmom iade yapacaklarını düşünmüyorum hediye kartına yüklemek istiyorum derseniz yardımcı olacaklardır karttaki parayı beş sene boyunca istedgniz zaman istediğiniz LCW hatcayabilirsiniz
Deletedmom0099 kaansmom kartla aldıgım ürünü baska magazadan iade almadılar aldığınız şubeye gidin dediler ama etiketsiz ürünü alıyorlar fiş yeterli
Brutal-Betty Deletedmom0099 çok saçma bende farklı mağazadan alıp farkı mağazadan iade ettim kullandık su geçirdi ve iade ettik