Kahvegerek Yaklaşık bir yıldır Makrome yapıyorum. Sayfa da açtım ama kimse fiyat bile sormuyor. Yaptıklarımı da hediye dağıtıyorum. Çok da özenerek yapıyorum ama yok yani. Siz bişi alırken nelere dikkat ediyorsunuz? El yapımı ürünler dikkatinizi çekiyor mu ?
Vanilya Kahvegerek Aslında çok güzeller ben makrome aldım evime de. Balkon teras dekorasyonunda çok güzel oluyorlar. İkinci el uygulamalara da koy canım belki oradan görürler
Woody Kahvegerek burada sirayla reklam gibi paylaism yapılıyormus sanirim. Baslik sabitleme gibi. Modlara sorun isterseniz
Tombikdonerartikcokpahali Kahvegerek Merhaba annemiz fotoğrafınız da instagram adresiniz gözüktüğü için son fotoğrafınız silinmiştir😊
MelekSubasi Kahvegerek Instagramdan reklam vermeniz gerek para ile oluyor. Arkadasim baska bir uygulamadan para karşılığı reklam yapıyor oyle acilmis işleri. Her ay 40 tl para yatırıyor.
TheBossMom Kahvegerek ücretli reklam bilginiz yok mu instagram da görüntülenme artırmanız lazım yoksa nereden görsün millet işletme hesabına geçin