Esmakaracaaa Kızlaf bebeğimin kakasında sümüksü bir yapı var kaka rengi sarı, pişiği yok sizce sebebi nedir başına gelen var mı
Yigitannesii Esmakaracaaa 9 buçuk aylık oğlum. Avakado yediğinde sümüksü kaka yapiyor alerjisi var sanırım vermiyorum pek o yüzden. Onun dışında bronsitken öyle yapiyordu balgamini kakayla atmıştı daha cok
Esmakaracaaa Ebru-isil enfeksiyon da ateş vs de gözlemleniyor bunlar yok bizde. Ama ne dokunuyor çözemedim bulamadım
Alpays_Mommy Benim oğlumda da olmuştu. Burnu akıyordu ve ister istemez sümüğünü yutkunduğu için kakasindan cikiyordu öylede okumustum bi yerde. Rahatsızlığı gecince kakasida düzelmişti. Isterseniz doktorunuza bi danışın en azından içiniz rahat eder
Gamze0707 Esmakaracaaa ben sut alarjiinden suohelenmistim aynı durum vardı şükür cikmadi olurmuş o balgam veya sumugu o yollada atabiliyormus bazı bebekler korkma için rahat etcekse bi test yaptir
SEDANURRRR Esmakaracaaa bizimde öyleydi süt alerjisi dedi doktor ama senin yediğin bişeyden veya çıkaramadığı balgamdan da olabilir