Gulsahm Kızlar doktor antibiyotik verdi bol bol emzir dedi ne kadar sürede geçer ve sizler neler yaptınız ?
Janss Gulsahm Duşta tarakla masaj ( saç tarat gibi yukarıdan aşağıya doğru) , ters emzirme , sağım ve soğuk lahana yaprağı . Bu sıralama ve uygulamayla kolay atlatırsınız . Bir de antibiotiği mutlaka saatinde almanız gerekiyor .
GizemCengiz Gulsahm canim ben 3 kere oldum kizardi falan hatta. Antibiyotik 1 gunde etki etmeye basliyodu nerdryse bana. Bi de surekli sagiyodum sutumu emzirip sagdim emzirip sagdim.
mmbs Gulsahm canım mastitse beyaz lahana yaprağı. Ben iki kere oldum. Lahana yapraklarını buzdolabına koy. Soğuyunca göğüsüne sar. Isındıkça değiştir. Ben ortalama 1- 2 saate bir emzirmeden önce çıkarıp emzirip yenisini koydum. Yarım günde çözüldü. Mastit için sıcak diyolar ama asıl soğuk kompres lazım. Mutlaka dene 1 gün olmadan faydasını göreceksin
Gulsahm Janss ilk defa duydum kullanmadığım bir tarakla deneyeyim her yolu deniyorum 4 gündür perisanim 😔
ftyozyuccer merhaba eskilere göre bu canının bişey çekipte yiyememenden olur yanınızda bulunan bir kişiye söyleyin bir süre sonra sizin haberiniz olmadan sırtınıza vursun ve korkutsun sizi ama biraz canınız yanacak şekilde olsun daha sonrada umduğun bu olsun desin atlatacaknız inşAllah
Meryemmtemev Gulsahm 3 4 günde gecti ama ben o ara ne oldugumu şaşırdım ateşim cıkıyordu sanırı Antalyanın sıcagında yorganın altında üşüyordum 😕
mmbs Gulsahm onu bilemicem ama dondurucu değilde buzdolabı olacak galiba. https://images.app.goo.gl/RFPVcSer4st3B4B1A
ftyozyuccer Pamukprensess evet deneyin ve de bir yiyecek gördüğünüzde veya kokusunu aldığınızda çanınız çeksede çekmesede avcunuzu yalayıp göğsünüze sürün emzirdiğiniZ sürece. bir daha olmaz umarım geçmiş olsun
Pamukprensess ftyozyuccer teşekkür ederim artık öyle yaparım bazen canım istemiyor herkeste illa ye ye sen ezmiklisin diyor