Nazoo_00 Merhaba anneler, bebeğim 15 günlük, doğduğundan beri hiç gazini çıkarmayı başaramadım. Nasil gösteriliyorsa oyle yaptım ama. Hep kendi kendine çıkarıyor sonunda. Emzirdiktwn sonra hemen uyuyor, uyuduğu için mi çıkmıyor acaba gazi 🙄
Tbabi Nazoo_00 gazını cıkarmadıgı zaman kıpırdat dahada cıkar mıyor ıse nesele bır seye koy yatır sonra kucagına gerı al o uykuya daldıgı ıcın cıkarmıyor ne rezıllıkler cekmıstım😂
Edaacvk Nazoo_00 bebişi koltuk altlarından tut uyanıyor canım. Emzirdikten sonra gazını cıkarıp yatır yoksa gaz birikir bağırsağa inerse daha cok uğrasırsın. Ben emzirdikten hemen sonra omzumda gazını cıkartıyorum ve hic gaz sıkıntısı cekmedim
Jellybon_555 Nazoo_00 işte memeyle kavga ettiği zaman gazı var demek yada süt gelmiyor demek sizin yapacağınız şey ilk bi memede 15 20 dk falan emiyorlar ya hani o ara 10 dkkasında kaldırın bi elinizde aşağıdan yukarı yavaş sarsmadan sıvazlayın vurmadan sever gibi hani öyle çıkarın gazını 5-6 kez yapın bunu eğer çıkmadı sert sert aşağıdan yukarı pat pat vurun vurmaktan çekinmeyin sert vurmanız lazım ki o gaz çıksın canı acır diye korkmayın bebekler hoşlanır sırtlarına vurulmasından ilk biraz ağlar mızmızlanır ama gazını çıkarınca oda sizde rahatlarsınız emin olun gazı çıktıktan sonra emmeye tekrar devam edin büyük ölçüde azaldığı için gazı muhtemelen ya çıkarır ya çıkarmaz enerjisi düşecektir zaten hem emmeyle hem gazını çıkarmayla daha çünkü 15 günlük dediniz uykuya meyilli oluyorlar sonra uyuyorsa gazını çıkarıp tekrar emince bırakın uyusun o bi miktar rahatlamış oldu çünkü uyudu uyandı ya uyandıktan sonra emzirmeye geçmeden hemen sırtına yine pat pat vurun aşağıdan yukarıya doğru kalan gazlarını çıkarsın emzirmeye başlayabilirsiniz sonrasında umarım işinize yarar
Nazoo_00 Jellybon_555 ne kadar sure deneyeyim sırtına vurmayi, az önce yaptım, çıkmadı, her seferinde cikmasi gerekir mi
Jellybon_555 Nazoo_00 genelde her emzirmeye çıkıyor ama bebeğiniz daha küçük olduğundan motor kasları daha yeni gelişiyor çıkmıyorsa biraz deneyince bırakın probiyotikle destekleyin bağırsakları düzene girdikçe çıkarmaya çalışacaktır