Ceylan_34 Kizlar 3 gun once sezeryan oldum bebegim kuvezde 35.haftada dogdu agrilar cok oluyor idrarimi ve buyuk tuvaletimi yaparken agrim oluyor aranizda sezeryan olup benim gibi olan varmi nakadar surede duzeldiniz ?
2prematureannesi Ceylan_34 1 2 hafta olmuştu benimde saatlerce bu yüzden tuvalette kaldığım bile oluyordu
zeynosunannesii Ceylan_34 Oluyor özellikle sonda taktıkları için sanırım idrar yaparken canım çok aciyordu. Zaten oturup kalkmak baya zordu. Ama bir haftaya filan geçti. Bol bol yürümeye çalışın zamanla geçiyor.
Deletedmom00881 Ceylan_34 tabiki sezeryandan sonraki olağan şeyler canım gün gün farkedilir şekilde düzelecek, ağrı kesici ilaçlarını gunde 3 defa iç ağrılar hafifler bol yürüyüş yap evin içinde, ameliyat dikişleri yürüyüş yapınca daha çabuk kaynıyor
Gonulll Ceylan_34 nırmal canım bnde cok zorlanırdım tuvaletımı yaparken normalde ıdral bosaldıkca rahatlar ınsan tam tersı gıttıkce kasıklarım agırırdı buyuk tuvaletımı hıc yapamazdım ama gectı gıttı
aysima06 Ceylan_34 ben 1 haftada toparlandım ama illaki lavaboya otururken falan sıkıntı yaşıyorum ağrım oluyordu 8,5 ay oldu ama hala üşüttüğüm zaman sızlama oluyo
saresmami Ceylan_34 normal canim kendini skimamaya calis ve bolbol hareket et. Biliyorum hareket ettikce yanma ve aci oluyor ama daha cabuk iyilesiyorsun. Bende 10-15 gün sürdü tamamen acisiz hareketmeye baslamam ve tuvalete cikmam
tazeannee_ Ceylan_34 38 gün oldu bende doğum yapalı bende de aynısı oluyordu canım bir de klozet yoktu kayınvalidemlerde çok zorlanmıştım parmak uçlarımda kapıya tutunarak yapıyordum 🤦🏻♀️ ah ne zordu
Elif2409 Ceylan_34 35+1 sezaryen oldum. Yatıp kalkarken çok ağrım oluyordu yataktan milim milim kalkıyordum . 2 haftada tam düzelme oldu 🙄
Edaacvk Ceylan_34 1-2 hafta suruyor. Kucuk tuvaletimi yaparken icim sızlardı benim cok zordu hic gecmeyecek sandim dik yürüyemiyordum. Eşim bile dedi ki sen artık böyle mi yüriceksin düzelecek gibi değil dedi. Ama birgün pat diye iyi olarak uyandim
DefneBadeNurs Ceylan_34 41. Haftada sezaryen oldum bende doktorum dupalac şurup verdi onun sayesinde tuvalete çıkmada zorluk çekmedim, doktoruna danış bi istersen canım