Jane Hanimlar bebeğim meme istiyor emziriyorum. Beş dakika sonra mememde uyuyor. Uyandırmaya çalışıyorum. Uyanmiyor. Ne zaman mememden çekip beşiğine koyacak.olsam feryat figan ağlıyor. Çünkü aç. Mama veriyorum. Hepsini içiyor uyumadan. Ne yapayım şimdi ben. Neden mememde böyle uyuyor? Sütüm az bundan dolayı mı acaba😭
Feyzosunannesi Jane önce mama ver arkasından emzir ve bence emzik kullanabilirsin canim yatağa koymadan ağzına emziği ver kolaylık olur senin için
Deletedmom00881 Jane senin kokunu istiyor tabiki canım 4. Aya kadar bebeğin seni ve kendisini bütün olarak biliyor, çünkü anne karnında bir bütündünüz, bebek ayrıldığınızı kavrayamaz, bunun için memede kalınca çok huzurlu oluyor
Hilalyildz Jane daha çok küçük çok normal. Hem çok çabuk yoruluyor hemde senin kokuna ihtiyacı var. EDS yaparak hem sütünü çoğaltabilirsin hem de bebeğin memeye alışır
Yenidoganbakimi Jane aynı sorun bendede var :( 1 saat memede kalıyor uyuyor uyanıyor emiyor duruyor uyandırmaya çalışıyorum sonra kendiliğinden bırakıyor feryat figan ağlıyor mama verince içip uyuyor… sanırım sütüm kalitesiz sağıncada aynı durum olduğunu fark ettim 60cc mamadan sonra uyuyor ama 60cc sağdığım sütten sonra fazlasını istiyor doymuyor:(
Hilalyildz Yenidoganbakimi çünkü süt tokluğu ve mama tokluğu bir değil. Mama birden midesine iniyor ve tokluk hissi veriyor. Süt için kendi uğraşması lazım efor harcıyor. Ayrıca kalitesiz süt yoktur, bebeğinize göre süt üretiminiz oluyor öyle düşünmeyin.. Eğer doktorunuz mama takviyesi vermediyse yavaş yavaş azaltıp memeyle beslenmesini sağlayabilirsiniz. Benim bebeğim de öyleydi
Yenidoganbakimi Hilalyildz ya kilosunda artış olmadığı için doktorum her 2 saatte bir emzirdikten sonra mama ver dedi öyle yapıyorum bazende sağıp mama yerine komple süt vermeye çalışıyorum ama sonrasında yine mama istiyor baya kısır bir döngüye girdim sütümü çoğaltmaya çalışıyorum sanırım yetmiyor
Hilalyildz Yenidoganbakimi anlıyorum o zaman siz mama vermelisiniz. Sık sık emzirmeye çalışın bence mamayı 2 saatte bir verseniz de ben her saat başı emziriyordum