AzraSare Sevimliannee bende fibramiyalji hastasıyım aynı zamanda anksetiye tedavisi de görüyorum. Birde behçet hastasıyım. Nerde oluyorsunuz nasıl yapıyorlar fiystı nasıl blgi verip anlatabilir misiniz biraz 😊
Tubina Sevimliannee merhaba, fibromiyalji teşhisi nasıl konuldu size? Yani ne gibi şikayetleriniz vardı. Benimde boyun düzleşmesinden dolayı kronikleşen boyun ağrım var ve genel yorgunluk hali. Doktora gittiğimde muayene kağıdım da fibromiyalji yazıyordu. Ama bununla ilgili bilgi vermedi doktorum. Merak ettim açıkcası
Sevimliannee AzraSare eskişehirde oturuyorum brn. Toplam 12 seans haftada 1 gidiyorum. Sonrasında ayda bir devam edicem. Ya her senede 12 seans yaptırıyosunıuz yada 12 seans yaptırıp ayda bir devam edebilirsiniz. Seansını 250 lira ya yaptırıyorum. Merak ettiğiniz baska bisey varsa sorabilirsiniz🌸
Sevimliannee AzraSare evet ben bi 7 seans gitmiştim sonra ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar başladım. 5. Seansın sonunda agrılarım tamamen gitmişti. Fibromiyalji hastası oldugum için hem damardan aldım bide enjektörle kaslara iğne gibi yaptılar. Ama inanılmaz rahatlatlamısım
Sevimliannee Tubina merhaba, kronik ağrılarım vardı. Özellikle bacak, boyun,sırt, el bilekleri vs yani vücudumun her yerinde sürekli agrı. Gecmiyodu fibromiyalji için ilaçları var ama brn kullanamadım agır ilaçlar.