gizem161216 Hanımlar merhaba benim bebepim 4 atlık şu sıralar biberonunu bitiremiyor ve bende sonunu şırınga ile veriyorum bunun bir tehlikesi ciğere kaçma durumu varmıdır yada kaçmışmıdır doktora gitmeliyim işk bebeim yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler 🙏
Milena11 gizem161216 şırıngayla vermeyin fazlasını almak istemiyordur 4 aylık ta biraz nazlı oluyorlar atak bi yandan diş bi yandan Ne kadar yiyorsa okadar yesin. Aspire etse anlarsınız hıtıltısı öksürüğü olur
BirAlparslanAnnesi gizem161216 iyide demekki doyuyor fazlasını istemiyo neden zorlayıp sırınga ile besliyorsun ki
gizem161216 Milena11 evet çok mızmız hemen hemen yarısını içmiyor şırınga bekliyor ondan veriyorum ama korkuyorum da viperüne kaçarsa ne olur
gizem161216 BirAlparslanAnnesi teşekkür ederim yanıtın için neden şırınga ile veriyorum çünkü şırıngaya alıştı mızmızlanıyo bitirmemekte şırıngayı verince hemen ucunu emmmeye başlıyor sizce bu çocuk doymuşmudur
BirAlparslanAnnesi gizem161216 o zaman bian evvel şırınga alışkanlığını bırakmalısın sen doysun diye sırınga ile devam edersen ek gıda süreciniz yaklaşıyor çok zorluk yaşarsın ve üzülürsün bide bazen bebekler bizleri parmağında oynayabiliyor çok akıllılar düşmemek lazım tuzaklarına😂
gizem161216 BirAlparslanAnnesi 4 saatte bir yemesi gerek gece sıkıntı yok emiyo ama gündüz mızmız da mızmız4 saati geçiyoda direniyo valla nasıl yapıcam bilmiyorum vijdanım el vermiyor geri veriyorum
BirAlparslanAnnesi gizem161216 seni çok iyi anlıyorum ama zorlama 4.ay atağındasınız bir yandanda okadar sıkıntılı bir süreç ki haklısın ama bırak acıkırsa zaten yer ama şırınga ile devam edersen sana da yazık daha ileriki aylarda ek gıda reddi kaşık reddi yaşıyorız dersin 😔
gizem161216 BirAlparslanAnnesi bu gün zaten sizden duyduktan sonra biberon ile verdim zorladım tamamını yemedi bakalım ne olcak banada zor şırınga ile vermek 6marım bırakırız teşekkür ederim bu arada uya4dığınız için 🙏☺️
BirAlparslanAnnesi gizem161216 bırakırsınız merak etme şırıngayı hayatınızdan çıkarın yeter 😍 4.ay atağında benim bebeğim 12 saat mama yemediğini biliyorum krizlere girerdim sonra baktım acıkınca elbet istiyor kendisi o yüzden sende kendini yıpratma diye söylemek istedim inşallah bian evvel şu atak dönemini atlatırsınız 🌸