Bebek2020_ Arc21 maalesef. Bizim çalışmamızla sağ sol dönmeye başladı. 2-3 ay sonra biraz daha serbest dönmeye başladı
Arc21 Bebek2020_ bizimde 7 aylık çok istekli değil dönme konusunda ondan dolayı sordum peki ne zaman desteksiz oturabildi acaba
Yasemintrk Her çocuğun gelişimi kendine özgüdür. Büyük kızım 1 yaşında emekledi 16 aylıkken yürüdü gelişim olarak hiçbir sıkıntısı yok çok şükür, üşengeç bir çocuk sadece 🙂. Küçük kızım ise şuan 7 aylık ve emekliyor. Yapı olarak hareketli bir çocuk çünkü
Bebek2020_ Sametbebek eşim dönmesi için youtubeden videolar izlemişti onları uyguladı. Bebeğim direndiği için ben baş edemiyordum. Tutanarak yürümesi içinde koltuğun önüne bırakıyordum. Oyuncaklarınıda koltuğun üstüne bırakıyordum. Ayaklarını hareket ettirerek oyuncaklarını göstererek yürütmeye çalışıyordum
Bebek2020_ Arc21 Ayına kadar destekli oturdu. Desteksiz oturmasına rağmen yine arkasında yastık bulunduruyordum. Kendini geri atıyordu çünkü
Ipekada34 SemaaAcc 9 ayligiz bizde emekleme gayreti 0 sırt üstü yatirinca dönmesi yüz üstü yatyo ama emeklemeye gayret kocaman 0 😩dun gece rüyama girdi artık okadar kafaya takıyorum emekledigini görüyorum ve çığlık atyorum😂 yürümeye destek verdiğimizde koşa koşa yürüyor ama emekleme yok 😫🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️