Melsbahar Havvakck bnm prematüre bebeqim ama şuan 6 ay 25 quuk ama 34 haftalık dpqduqu icin 5 bucuk.aylik motorundan gidioz biz salyamiz cok akio 2 haftada baya yüksek sesler cikartio ve hic uzanmak istemio surrekli kucak yada oturmak istio otrma minderi yada yurutec te koyuyoyrm
Asilbebis Havvakck ağlıyo bol bol mızırdanıyo sonra bi değişiklik olsun diyip gene ağlıyo uyumuyo ağlıyo uyuyo ağlayarak uyanıyo 24 saatte toplamda 1 saati uyuyo 1 saati yemek yiyo 1 saatte keyfi olursa oynuyo gülüyo geri kalan boş vakitlerinde ağlıyo 😂
Kuzeymerve Havvakck benim oğlum 5 ay 8 günlük artık dönüyor babıldıyor ama desteksiz oturmuyor daha su an tadıma da başlamadım 6. Ayda başlıcam
Asilbebis Havvakck yavaştan oturmaya başladı çok uzun sürmüyo ama yıkılıyo 😂 tadımlara başladık 5. Ayın başında doktora gittik oda ek gıda kitabı verdi bize onunla başladık. Hiç susmuyor ki sürekli ağzında bişeylee geveliyo 😂
Herneyse_00 5 buçuk aylığız bol salyalı geciyo günlerimiz😂 uyku düzenimiz alt üst oldu 😂 atakmidir dismidir bilmiyorum artık ve ne istediğini kendisi de bilmiyo birbirimize bakarak ağlıyoruz geceleri 🤣😂