saresmami Kizim 2bucuk aylik, yaklasik 1-2 hafta sonra kullanmaya baslamak isterim. internetten daha cok sizin kullandiklariniza bakip almak isterim 🤪 en kolay kendi basima takip kullanabilcegim kanguru varsa önerilerinizi aliyim ben ☺️
Smyrnagozde saresmami selamlar. 1 aylıkken mamadusbaby ergonomik kangurusunu aldım. 4 aya kadar sadece kendime dönük ve gönderilen minik yastık takviyesi ile oturdu. 4. Ayımıza yeni giriyoruz artık ister dışa dönük ister sırtımda ister kendime dönük ne şekilde olursa oturabilecek. 20 kg a kadar kullanımı mümkün. Ben çok memnunum kangurumuzdan. Kızım sanki benim bir parçammış gibi hissediyorum🌸 varlığı hiç belli olmuyor
saresmami Smyrnagozde nerden aldiniz bende internetten arastiriyim tam ismi nedir? Kendi basiniza kanguruyu takabiliyormusunuh kolaylikla?
Smyrnagozde saresmami çok kolay takıyorum ki ben oldukça kilolu biriyim bide. Mamadusbaby İnstagram sayfasından önce kafama takılan her soruyu sordum çünkü 1 aylıktı bebeğim almaya karar verdiğimde. Günlerce sabırla sorularımı cevapladılar videolar ile örnekler gönderiler. Sonra kendi sitelerinden de satın aldım ertesi gün geldi 😌
amansallagitsin Sarasa nerden aldiniz kac aylikken kullanabilirim acaba bende iyi olsun sorun olmasin istiyorum parasi onemli degil
Sarasa amansallagitsin yanlış yazmışım markasını ergobaby markası dolap uygulamasi ndan aldım sıfır gibiydi Yenidoğan dan itibaren kullanılıyor yastık gibi yükseltici aparatı var uzun yıllar kullanılır bir saatten fazla taşıyabiliyorum ben
Smyrnagozde amansallagitsin ergonomik her yöne kanguru aldım. Önde ve sırtta kendinize dönük ve dışa dönük istediğiniz gibi 20 kg olana kadar kullanabilirsiniz
amansallagitsin Smyrnagozde baktim dediginiz modele guzel begendim ancak anlamadigim bi konu ayaklari nasil ayarlanabiliyor
Smyrnagozde amansallagitsin kangurunun sizin göbek kısmına geldiğiniz yere minik bir yastığı var onu koyuyorsunuz. Dikdörtgen bir yastık bu. Bacaklar onun iki yanından sallanıyor. Benim bebeğim 4 aylık olmak üzere mesela bugün markete gittik yine yastıkla kullandık. Markanın İnstagram sayfasında kullananlar mevcut resimlerle daha iyi anlarsınız. Hatta mesaj atarsanız videolar ile anlatıyorlar güzelce