Cihangirinannesi25 Anneler bebeğinizi 9 aylik muayene götürdüğünüzde neler dedi dr hangi tetkikler yapıldı aşı yaptırın dedi mi yoksa 12.ayimi bekleyin dedi
Ocak2021 Cihangirinannesi25 kan alındı genel değerlere bakıldı eksik olan vitaminler için takviye yazdı. 9 ay aşısı yapılmadı sağlık ocağı 1 yaşında gelin demisti.
Buselifs Cihangirinannesi25 Boy kilo baş çevresi ölçümü yapıldı kızamık aşısı oldu 15 gün sonra menenjit olabilirsiniz dedi (ilk dozunu yeni yaptırdık yani) kan tahlili istemedi 12.ayda isticem dedi birde gözlerine baktı kontrol etti ama onu da ben istedim muayene olarak o kadar
Sari Cihangirinannesi25 ben her ay doktora götürmüyorum 9. Ay aşısı sağlık ocağında yapılıyor aşımızı olduk
Aylindmr Cihangirinannesi25 9. Ay alışı artık önerilmiyor. 12. Ayda yaptırın deniyor. Bizim doktorumuz o şekilde önermişti. Onun dışında yaptığım araştırmalarda da görüş o yönde
Buselifs Bahar00 Saglık ocagında yapılıyor bizimde orda yapıldı canım. 9ayda yapıldı anlamında dedim kızamık aşısı yapıldı.
manicurist Aylindmr aslında evet 12.ayda önerilmiş ama salgından dolayı sağlık bakanlığı aşı takvimini güncellemiş ben yaptırdım 1 yaşında yeniden olucak hepsini
manicurist Cihangirinannesi25 boy kilo ölçüldü kanına bakıldı ama hastanede kkk aşılarını yaptırdık kızamık kızamıkçık kabakulak bizde ateş yapmadı çok şükür
Cihangirinannesi25 Valla kızlar benimde 9 ay kontrolüm yarın neler yapicak lar bilmiyorum ama 9 ay aşısı olanda var olmayanda