Alperenin_Annesi43 Sağlık ocaginin verdiği D vitamini damlasını 2 kez kullandım bana çoğu kullanan arkadaşlarım tavsiye etmedi erken dis çıkarmaya vs gibi sorunlara sebep oluyo dediler çocuk doktoru da kullanma.dedi bende bıraktım sizin düşünceleriniz neler bu konuda
Pinkbery Alperenin_Annesi43 doktor saglık ocagının verdiğini kullanma demiş olabilir mi? Hiç bir doktor bu sekilde söylemez cunku. 1 yaşına kadar d vit takviyesi yapılması gerekir. Aksi halde kemikler iyi grlismez ve bıngıldak gec kapanır Sakın ihmal etmeyin
Meryem25 Alperenin_Annesi43 valla canım bize de dpktor saglık ocagı nın ki gaz yapar istersen başka önereyim dedi deca tabs3 kullanıyorum bende yani d vitamini cok önemli nasıl kullanma diyo ki
Eylul2018 Alperenin_Annesi43 d vitaminin bıngıldapın zamanında kapanması ve kemiklerin güçlenmesi için verilir. Ve bebekler d vitaminini direk alamadığı için lazımdır kullanmamak olmaz ben devit3 kullanıyorum dişleri de erken çıkmadı. 8 tl alıyorum düzenli kullanıyorum sağlık ocağının verdiği takviyeleri almadım hiç eczaneden kendim aldım kan damlasını da ferrum kullandım başından beri 11 ayda bıraktım kandeğerlerine bakıp
Bilgeball Benim kızımda gaz sancısı yapmıştı, direkt bıraktım, katkı da bulunuyor içinde. Ocean diye bir marka kullanıyoruz, fiyatı da uygun, 4 aydır bitiremedim, drumuz tavsiye etmişti.
Deletedmom0031 Zeynep42 başka bir ürünün fiyatını mı söyledi acaba ocean 85 tl olamaz 4 ay önce 34 tlye almıştım ben 400 ıu olanı
Bilgeball Zeynep42 o civarda değil 39 tl gibi bir rakam hatırlıyorum fakat uzun süre kullanıyorsunuz.
Alperenin_Annesi43 Pazartesi günü başka bi çocuk doktoruna gitcem söyleyeyim doktora su an çok telaş oldum yorumlardan ilk 1hafta kullandım sonra bırakmıştım şimdi oğlum 1.5aylik
Meryemdeveci Zeynep42 sizin yanlişiniz var 7 aydir kunlanıyorum ocean vitamin 400 7 önce 35 almiştim şimdi yeni bitti bugün aldım yine 35 tl
Zeynep42 Meryemdeveci daha dün sordum cnm ecz elınde yokmuş bılgısayardan baktı bir saate getırtırım dedı fıyatı ne dedım 85 dedı öle deyınce kalsın ozamn dedım baska d vıtamını aldım
Meryemdeveci Alperenin_Annesi43 bizim cocuk doktorumuzda saglik ocağın verdiği vitamini kunlanma dedi ocean vitamin d3 400 yazdı bana içerik olarak cok temiz bunu kunlan dedi 7 aydır düzenli kunlanıyorum