Zeyno123 Kızlar 4 aylık bebegim meme emmek istemiyo meme reddi yaşıyoruz memeye gelince ağlıyo nasıl memeye geri dondurebilirim
Nisa57 Zeyno123 bende aynı sorunu yaşamıştım bebeklerde dönem dönem oluyor bu sorun genelde farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin duşta mesele ten tene tamas yapın uykuda ve uyku öncesi keyifliyken her fırsatta deneyin
Mth Zeyno123 Bizimde 3.5 aylıkken başladı 9 aylık şuan yeni yeni uyanıkken emmeye başladı. Ayakta, yatarak deneyebilirsin, uyuttuktan sonra da deneyebilirsin. Sütünüz tazyikli geliyorsa biraz sağıp deneyebilirsiniz. Sabırlı olmak gerekiyor.
Yoruldum Zeyno123 2.bir seçenek sunmayın, ağladığı zaman zorla ağzına meme vermeyin sakinleştirip ilgisini başka yöne cekin sonra deneyin
Denizsila Mth şimdi uyanıkken emiyor mu? Benim kızım da sadece uyurken emiyor. 8 aylık belki zamanla o da uyanıkken emer. Umut ışığı oldu yazınız.
[silindi] Yoruldum kesinlikle. Ben aç kalmasın diye sağıp veriyordum ona alıştı şimdi emmiyor . Kararlı olmak lazım vicdan yapıyoruz anneler olarak
Mth Denizsila evet bazen doyana kadar bazen kısa kısa. Hiç almıyordu gerçekten sabrın sonu selametmiş. İnşallah sizin ve herkesin bebeği emer 🙏
Denizsila Mth inşallah inşallah. Peki siz emmedigi için sütünüz gitmediği için sağdınız mi? Ben öyle yapıyorum.
Yoruldum [silindi] Bizde yaşadık aynısını Dr 2-3 saat kadar dayanmamızı söyledi , 2. Saatte memeyi tuttu çok şükür hala da emiyor