Betulcinar Bebegim 22 günlük çok gazı var 10 dk uyuyup sancıyla aglayarak uyaniyo deli gibide uykusu var ama sancidan uyuyamiyo yardimci olurmusunuz napabilirim ?
Reyhan0066 Betulcinar canim oncelikle Allah kolaylik versin biz 3.5 aylik olduk hala gaz sikintisi var eskisi kadar olmasada ama bizde cok cektik inan. Zinco diye bi gaz damlasi var onu kullananbilirsin ama tabii doktoruna danis once gerci tamamen bitkisel ama gunde kac kez kac damla kullanacagina doktorun karar verir biz en cok ondan fayda gorduk bide kimyonu 1 bardak klorsuz suyun icine 1 cay kasigi at karistir bi tasa kaynat iyice suz tulbentle icine 1 cay kasigi seker at bebegine sabah aksam 1 cay kasigi ver emzir hemen gazini cikaracak göreceksin ben onu da cok yaptim fayda etti bide ne yersen uzerine biraz kimyon ekele o da gazi aliyo bebekte gaz olusmasini onluyo insaallah gecer
Thesra Betulcinar Internetten bakip i love you masaji yapmayi deneyin cok yardimci oluyor birde sam simplex gaz damlasi kullanin
ErtugrulAnnesii Betulcinar banyo, masaj, sıcak havlu, gaz damlası biogaia.. 3,5 ay sürecek mecburen. En aza indiren bu saydıklarımdı bizde... Allah kolaylık versin
Duruarzu Aguline kullan bide biogaia kullan ayaklarinin altina sicak su torbasi koy biraz rahatliyo 😔 ama cok zor bizdede durum ayni
Duruarzu Niye cocuklar sarilik olunca sekerli su veriyo doktorlar hastanede sutun en basta gelmeyincede hemsireler sekerli su yapip getiriyorlar
Reyhan0066 [bilinmeyen] ben ibrahim saracoglundan duydum bu yontemi uyguladim ise yaradi bi sorununuz varsa bana degil gidin ibrahim saracogluna çatın baklava yedir serbet icir demiyorum soyledigim miktar gayet makul bi miktar ister yaparsiniz ister yapmazsiniz ben yaptim diye yapmak zorunda degilsiniz yardimim dokunsun diye yazdim
Reyhan0066 [bilinmeyen] gaz damlalarının içinde seker yok değilmi bir bakin bilesenlerine gaz damlalarinin ve bebeklerin kullandiklari bircok ilaclarin icerisinde seker var hemde bazilari abarti şekilde doktor bagirsak duzenleyici verdi mesela debridat daha 35 gunluktu oglum ve o ilacin icinde de asiri seker var herseyi abartmayi ne cok seviyorsunuz
bayb1 Günde bi çay kaşıqı çörek otu yaqı verin inananılmz rahatlatıyo ben mahvolmuştum kızımın qazından dolayı hem o huzursuz hem ben yorqun uykusz kalıyodum verdim ve mutlu son ☺️
bayb1 Aktarda cnm bende bilmiyorum annem söyledi artık canımdan bezmiştim qerçekten her qece aqlamalarından uykusuzluktan denedim zaten bitkisel olduqu için tereddüt etmedim fazlada vermiyorum zaten qünde bi kere çay kaşıqıyla onuda tamamen doldurmuyorum az veriyorum