Areninannesiii Kizlar buyuk sorular kitabini ve hayvanlar kitabini ikisini 55 tlye aldim kitapsepeti.com dan almak isteyen bakabilir baya uyguna geliyor diger sitelerw gore ❤️
Sarikuzumalp Areninannesiii çok uygunmuş alacaklar kaçırmamalı. ben trendyoldan 70 tl ye almıştım ikisini. Çok güzel kitaplar ♥️
Mervenis Areninannesiii ayy bende bugun alicaktim tanesi 49 lira dedim yarin alirim🙃 çok iyi oldu bunu gordugum 2 sinide alirim tesekkurler bilgi icin 😍😍🥰🥰
Sarikuzumalp Areninannesiii şimdi resimlerine bakar ama ileri de öyle çok seviyorlar ki iyiki almışım dersiniz ☺️Bende 1.5 yaşındayken almıştım ilk başta resimlere baktı sadece şimdi içinde ki soruları cevapları ezberledi çok seviyor çok faydası oldu ☺️
Areninannesiii GHAE161220 canim bu kitabi arkadasim 8 aylik kizina aldi bende onda gordum baya ilgileniyor dedi renkli oldugu icin bence severler diye dusunuyorum ❤️
GHAE161220 Areninannesiii anladım canım bende az önce sipariş verdim kapıda ödeme seçtiğim için 65 TL ye aldım çok uygun inşallah faydalı olur
Areninannesiii Berenikom ben arastirdigim kadariyla guvenilir gorunuyor isterseniz kapida odeme yapin
Areninannesiii Alacaaa evet o tarz biraz baya renkli ve kalin bi kitap yirtamazlar diye dusunuyorum gorsellerin uzerinde soru seklinde yazilar var
minikcivcivinannesi Areninannesiii kızım 4 aylık bende almak içim bekliyorum biraz daha ama bekledikçe fiyat artıcak , olmadı alıp kenara koyayım diye düşünüyorum
Ozkl-hatice Areninannesiii ayy bende tam trendyoldan büyük sorular kitabı ve hareketli kitap alacaktım onlara vereceğim para ile sizin söylediğiniz sayfada 6 kitap aldım sağolun haber verdiğiniz için 🥰