42_ozkrt Bebegim 22 günlük ve emerken aglyo sadece geceleri kavga eder gibi ve ayaklarını yukarı çekiyo biogaia kullanyorum 2 gündür gaz ckaryo ama çok kusmaya başladı sizce bu gaz gidericimi yapyo bu sorunla karşılaşan var mı acaba
Tugba10-5 42_ozkrt biogaia bağırsak probiyotiği zamanla kakasını düzene koyacak ama kusmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum :(
42_ozkrt SeninAnnenBirMelektiYavrm eczacı dolapta saklayin demiş bizde soğuk verdik muhtemelen ondan oldu midesini üşüttü çocuk 😔🤦♀️
ikibebebiranne_ Biogia bağırsak düzenleyici canım gazin rahatça çıkmasını da sagliyo ben oğluma ilk 6 ay kullandım cokk memnun kaldim
Sevo2855 Bazen ıkınırken kusabiliyo bebekler,mesela gazını çıkarmadığımda içerdeki basınçtan mamada geliyo hemen yatırırsam,dik tutun midesinden gazı çıkar çıkmaz yatırın
42_ozkrt Usarname Aynı saatte verdik canm 2. Gün bu gün gazını ckaryo ama hala memede aglyo ve sadece gece 2 dede uyuyo bi sey yokmuş gibi 🤦♀️😊
Usarname 42_ozkrt etkisi hemen olmaz onun ama bi kaç gün geçmesi gerek nurse Harvey’s diye bitkisel bi damla var ben ikisini beraber kullanmıştım iyi gelmişti
ayyi21 Bebeğim ilk 20 gün o kadar çok agliyordu ki gaz sancisindan helak olmuştuk, bu gaz damlasi sayesinde çocuğum düzeldi. Mucizevidir benim için şifadır