annelikhalii BezduuuUMmmmmmmm oglum 23 ay 10 günlük hala emziriyorum ilk oğlumdan ahdım var beni hiç severek emmemisti 5 ay zorla 4 ay gece gündüz her emme 1 dakika suruyodu son 5. Aydada sadece geceleri emdi sonra bıraktı bu yüzden hala emiyor emdiği kadar emsin zaten sütler çekilmeye başladı çoktan sol göğsümün sütü cekileli 7 8 ay oluyor
Aygulemir BezduuuUMmmmmmmm benim kucuk kardesimm 5 yasindaydi hala emiyodu sut gelmemesine ragmen onsuz uyumuyordu😂
Emir123ali BezduuuUMmmmmmmm benim ablamın oğlu 4yaşında oğlu hala emiyor kreşe verdi unutsun diye kreşte piskolog konuşmuş anneni emmen çok yanlış demiş ama napim emmek istiyorum demiş🤣
Bety Bende geçen gün duydum baya önce olmuş 7 yaşına kadar emzirmiş okula başlayacak annesi kesmek istiyormuş bari teneffüste gel köşeye geçer emerim demiş şok oldum vardır uzun süre emziren
Bety BezduuuUMmmmmmmm 😂 kesmek istiyorsanız ikinizde hazırsanız sirke iyi bir çözüm kokusundan tiksiniyor görüntü olarakta etkilenmiyor
Fahriyeates 27 aylık oğlum kesmeyi düşünmüyorum ikimiz de buna hazır değiliz biraz daha zamanı var bence 😬🤭
BezduuuUMmmmmmmm Fahriyeates ben artık vakti geldide geçiyor diyorum ama korkuyorum :) ağlama krizlerinden
Fahriyeates BezduuuUMmmmmmmm ağlama krizleriyse sorun illa birgün birakacak bizim sorunumuz birbirimizden kopamamamk olsa gerek 3 gün emmede 21 aylıkken aglamaktan yataklara düştüm hazırsanız bıraktırın tek mesele bu zaten