Tugba07eylul Kızlar bebişim 3 aylık oldu bugün doktor kontrolünde diş çıkma başlamış dedi alt diş yeri beyazlaşmış zaten salyası da çok akıyordu erken değil mi sizce tam olarak ne zaman çıkar ?
Berlin Tugba07eylul bizdedir durum aynı salyası aşırı elini hep ısırmak istyor 3 bitiyor bizde ama bilemiyorum normal değil ya bizim bebekler farklı bence ilk defa oğlumda oldu öyle duyunca cok şaşırdım diş bildiğim 7 veya 8 aylıkken çıkar neyse canları sağolsun Sağlıklı olsunlarda
Tugceasel16 Tugba07eylul merhaba canım benimde kızım 3 aylıkken salya çok akıyordu ve damaklari beyaz beyazdi şimdi 5 buçuk aylık oldu 6. Ayda çıkmaya başlar bizim biri çıktı
ikircikli_kircicegim Tugba07eylul bizim de damaklar beyazladı 3 aylik civarı. Salya akıtma el ağıza goturme hep vardı doğduğundan beri. Bugün kaşıkla kontrpl edince sanki çıkmaya başlamış gibi geldi ama bakalım. Dort aylik olduk.
Ggercn Benim oğlum 3 aylıktı kaşıntı salya başlamıştı tam 2 ay sürdü şuan 5 aylık ve 2 gün önce ilk dişi çıktı . Çıkarken daha fena . Kıymetini bilin bu günlerin