Kadernur Bu gun gunduz asimizi olduk huzursuzluk dışında biseyi yoktu ama suan atesi cikmaya basladi 37 ye 3 kac olunca hastaneye gitmem gerek ilk bebegim cok acemiyim 37 bucukta götürsem mi diyorum
Nagihadel Kadernur sağlık ocağı calpol alın demişti bize biz calpol almıştık. 37.5 geçince 1 çay kaşığı vermistim sonrasında düşmüştü. Eğer sizde de varsa hastaneye gitmenize gerek yok.
Dorukcnannesi Kadernur doktorlar genelde 37.5 üstünü ateş kabul ediyorlar endişe etmeyin benimde ilk bebegim basıma geldi acildeki bi doktor öyle demisti bize calpol verin isterseniz ateşini düşürür aşılarda ateş beklenen bi durum doktora gidecek kadar yükselmez merak etmeyin
Kadernur Nagihadel evet bizde de var bende veridm simdi yuzunu de soguk pamukla sildim ama cok tedirgjnim
turkerg Bizim de 2 ay asisi ates yapmisti, 39a kadar cikti atesi, ustunu soymustuk, dusmustu, daha yukselseydi calpol vercektik. 37 bir sey degil😅 ustunu serin tutun. Yukselirse iyce soyun ilik dus vs. gonlunuzu ferah tutun.
Kadernur turkerg 39 cok yuksek degil mi esim 38 dr gidelim dedi calpol verdm yuzunu soguk pamukla sildim ama cok tedirginim
turkerg Kadernur 39 yuksek bir ates degil. Ates zaten vucudun savunma sistemi, biryere kadar vucudun kendini savunmasina musade etmek gerekiyor, en ufak bir seyde ilac verirseniz ilerde hicbir hastaligi kendi atlatamaz, habire doktora goturmek zorunda kalirsiniz
SeninAnnenBirMelektiYavrm Kadernur 38 de de doktora gitseniz en fazla calpol verin diyecek başka bisey yapmaz. Siz ilacı verin ara ara kontrol edin düşer panik yapacak bişey yok 😊
Mavis34 Kadernur bizde cuman2.ay aşısını olacağız. Ilk aşısında parol vermişti doktor 38 üstüne çıkarsa içir demişti 38 altını atea saymıyoruz demişti
deryakadri Kadernur gecen hfta bizde olduk canım korkma benimde ilk göz ağrım hemşire 6 saate bir parol şurup verebilirsin demişti
Dorukcnannesi Kadernur o kadar iyi anlıyorumki suan seni bende hic uyumamıstım ailem yükselmez dedilerse de emin olamadım 10 dakkada bir ateşini ölçüp durdum ama hiç ateş yapmadı yapınca da cok yükselmiyormuş zaten öyle hastalık ateşi gibi olmuyormuş sonradan öğrendim 😊calpol verdiysen korkma yükselmez bi hastalıgı yokki ilaç iyi gelmesin her aşıdan sonra olabilen bi yan etki hastaneye gitmene gerek bile kalmayacak emin ol
Kerem-inAnnesi Kadernur ateşi yok şuan merak etme içersi sıcak ve uzun kollu giyili diye öyle o 😌 ateş 38.6dan sonra tehlikeli korkulcak bişey yok merak etme.. 4.aydada aynı aşılarını olcak onda da korkma çıkmaz.. Ateşlendiğini gördüğün anda hemen üstünü çıkar ılık suyla aman ha sakın soğuk su yapma ılık olucak öyle bi baştan aşağı su dök üstüne. Sonra hemen havluya sar atletini giydir yarım saat 1 saat durumuna bak. Eğer yine 38lerde görürsen calpol ver 6 7 kiloya şırıngayla 2.5 ml dedi dr bize.. Calpol düşürür. Eğer tekrar yükselirse bu sefer acile git. 39u görmediği takdirde ateşten korkma.
Kadernur Kerem-inAnnesi yazinizi ekran görüntüsü aldim tavsiyenize uyucam gercekten ailem esimin ailesi hep sehir disinda bende 21 yasinda genc bir anneyim ne yapicagimi bilmiyorum bu gun hic uyumuycam sbaaha kadar oturup bekliycam belki uyurken yükselir de göremem sabah 7 de gorumcem gelince uyuycam
deryakadri Kadernur parol hep önerdi doktorlar hatta çok iyi bi çocuk doktoru hep parol ver şaşma dedi 6 saate bir ver dedi bi şey olmaz. Aldır derim canım bulundur evde ver çocuğuna parol fitl de olur diyorlar ama benimki fitil koyunca kendini kasıp kakasıyla atıyor
serebro Kadernur 38.3° olunca calpol ver demişti ebe o zamanlar. 37° ateş sayılmıyor ki hastaneye de görürseniz birsey yapamazlar anca ateş düşürücü verilir üstü soyulup soğuk uygulama yapılabilir aşırı yükselince. Takip edin eger 38.3un üstüne çıkarsa üstünü inceltin ki okadar olmuyor biz o kadar yüksek aşı ateşi görmedik.
serebro Kadernur aşıya bağışıklık kazanması için ateş olması normal telaş etmeyin sık sık olcumle takipleyin 38°üstüne çıkarsa verin şurup. Geçmiş olsun.
Arya0620 Kadernur 37 buçuk dan sonrası abla da ben asi vurdurmadan ince fitil veriyorum çok şükür cikmiyo