Fatma52 Kizlar bebeğinizin bingildagi en geç ne zaman kapandi geç kapananlar guatir ve d vitamini ne baktircam oldumu acaba
Laylaylaylaylom Fatma52 valla 23 ay bitmek üzere çok hafif açıklık var Ocak ta komtrolumuz var soracağım
Fatma52 Laylaylaylaylom benim ogluM 15 aylık açıklık var dün götürdüm doktora guatir ve d vitamini testi istedi normalde 18 ayında kapanması beklenirmis ama hala ceviz buyuklugunde
Laylaylaylaylom Fatma52 bakalım bize ne diyecek aslında her besinden de alıyor hemen hemen anlamadım 🤷🏾♀️
Mrvts Fatma52 16 aylık bizimde baya açık daha 4cm e 2.5 cm mis çocuk doktoru 18. Aya kadar vakti var dedi ama endokrinoloji bölümü çok geniş daha küçük olması gerekiyordu dedi tahlilleri yapıldı bakalım 4 ocakta gidicez sonuçları gostericez
Huma_ozlem54 Fatma52 tam kapanmadı ama kapanmaya gidior erken dedi sağlık ocağı ebesi çocuk doktoruma gittik yaşına kadar her ay düzenli ölçüm yapacağız dedi
Fatma52 Anne03 hangi d vitaminini kullandınız acaba ben sağlık ocağının verdiğini kulluniyorum hala monovit acaba etkimi etmiyor
Fatma52 Laylaylaylaylom demi ek gıda alıyor sonuçta acaba sağlık ocağının verdiği d vitaminini veriyorum onu etki etmedi
Mrvts Fatma52 inşallah yaa oğlumun bir değeri de yüksekmiş ama ne olduğunu tam söylemediler işte tekrar gittiğimizde detaylı konusucaz son tahliller ile beraber inşallah önemli bir sorun yoktur
Laylaylaylaylom Fatma52 ben bir yaşına kadar kullandım sonra bir süre daha kullandım sonra gerek yok dedi doktorumuz
Fatma52 Mrvts Allah Allah tsh mi acaba yüksek olan Allah’ım şifa versin inşallah önemli birşey değildir canım
Mrvts Fatma52 tok TSH değil pth di sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz korkuttu endokrin bingildagi açık pth yüksek falan diye ama detay vermedi sonuç için iki hafta sonraya randevu verdiler bir de hastanelere düşürmesin Allah hele de çocuk için çok zor
Fatma52 Mrvts anladım aminamin çocuğun hasta olması çok zor vallahi rabbim yardımcımız olsun benimde olduğum yerde şuan randevu yok tekrar bı özele gitcem ozellerde aldı başını gidiyor valla
Fatma52 Laylaylaylaylom Bingildagi açık diye devam ettirdiler bize işte olmadı başkada alırım bide öyle deniyeyim 3 ay