Eliztosss minikyavrumm benim aklımda birşey varsa direk kalkar yaparım yarım saat sonra kalkayım bile demem işte bu beni yoruyor
minikyavrumm Eliztosss hımm bem kendimi takıntılı buluyordum özellikle misafir geleceği zaman ne yapayım hangi tabağa ne yemek yapsam diye ama siz bi tık daha ilerisiniz yorma kız kendini bugün bi yeri yapma zamanla zamanla azalır
serebro Eliztosss eşyalar bize hizmet etmek için var biz onlara hizmet etmek için değil, hayat felsefem bu 🤣 Bazen bana da geliyorlar yerdeki bi çöp bile gözüme batıyor ama BAZEN😁
HazelK Eliztosss bende gerekirse yapiyorum😁 mutfak dolablarım çabuk el izi belli ediyor 2 günde bir siliyorum🥲 düzenli tutmaya çalışıyorum ama hergün süpürüp silerim yerleri
Yorguun Eliztosss oturup çay istigimdw yok birşey yaptığım da yok kız bir türlü çıkamıyorum işin icinsen kendimi şunu şunu yapıp yatacağım diyorum ne o işleri yapıyorum nede erkendende yatıyorum 🤦
TheBaby Eliztosss Bende aksine banyoyu temizlerim. Yani yıkarım. Yıkamadan için rahat etmez. Acayip terlerim o yüzden ben banyomu en son yaparım. Temiz banyoda ilk senin yıkanıyor olman ya da temizlenmiş wc yi ilk senin kullanıyor olman büyük keyif be