Mm120608 Aguline şurup kullanan anneler bir bakar mısınız 4 buçuk aylık gazlı bir bebeğim var birçok damla kullandık ama neredeyse hiç faydası olmadı bir de bunu deneyeyim istiyorum fayda göedünüz mü ?
Balkupum2505 Mm120608 gazdan bizde cok cektik kullanmadigim damla kalmadi en son domtorumuz aguline verdi o gun bugundur dua ederim cok memnunum tavsiyede ederim
Sedasmsk Mm120608 ben ve eltim kullanıyoruz oda memnun bende memnunum çok gazlı bi bebek değil çok şükür azaldı yani hem içinde anason olduğu için bebegide sakinlestiriyor hemde bitkisel ilac
Mm120608 Sedasmsk diğer damlaların esansı böyle çok ağır gibi oluyor kusuyordu benim bebeğim genelde bu şurup biraz daha içimi rahatmış doktorumuz söyledi inşallah bizde de o sakinliği yaşarız
Balkupum2505 Mm120608 eminim iyi geleceginden düzenli kullanın 4 5 güne inanin rahatlicaksiniz hem icerigi temiz bitkisel bir surup bagirsak duzenleyici etkiside var sifa olur bebise insallah
Sedasmsk Mm120608 benimki sevmiyor hatta birazını dışarı çıkarıyor ama yarım saat 1 saat sonra uykusu geliyor sakinlesiyor