Birprensesannesiii3850 Elfylmzkk buldum izledim çok cok tesekkur ederim karbonatli suyu tekrarlıycam insallah bian önce gecer
asel_kus Birprensesannesiii3850 evet iki güne geçmişti tamamen. Eczacı bana pamukçuğun anne göğsünden bebeğe bulaştığını söylemişti o yüzden her emzirme öncesi göğüslerini yıka demişti. Karbonatlı suyla göğüslerimi temizledim. Bebeğimin ağzına da mikostatin kullandım geçti çok şükür sonradan tekrarlanmadı.
asllcck Birprensesannesiii3850 yani biz pamukçuk oldu sanmıştık öyle doktora sormuştuk sonra baktığımızda bişey yoktu
ofkelisirin Birprensesannesiii3850 anlıyorum sizi ben karbonatla geçirdim aslında dudagında oldu ona ilaç aldrttım canım iyi olsun bbekler🙂🙂
hberfin Birprensesannesiii3850 1 ay kadar sürdü ben geç farkettim baya yayilmisti geçmesi üzü sürdü karbonatlı su gazlı bez ise yaradı bizimki boğazına kadar ulaşmıştı dikkatli olun herhangi uygulayın bebeğiniz huysuzlanacaktir ve yarım çay bardağı ılık su
OzlemCann Birprensesannesiii3850 canim bebeginin pamukcugunu nasil gecirmistin ne yaparsam yapiyim gecmior 😭
Birprensesannesiii3850 OzlemCann mikostatin kullandim burda birinin önerisiyle duzenli bi sekilde karbonatli suyla zorda olsa sildim istemiyordu kizim sildirmiyordu. Bunlar iyi geldi hemen gecmiyor ama 1 hafta falan ugrasmistim kullanmama ragmen
OzlemCann Birprensesannesiii3850 sagol canim bende kullandim mikostatin ama gecmiyor ya azalma bile olmuyor seb azalmayi ne kdr surede gördun cok canm sklior emmekde istemior cok zor
Birprensesannesiii3850 OzlemCann gercekten zor bi surec duzenli kullanimda yanilmiyorsam 10gun kadar sonra sonuc almistim