birfincantuzruhu Denizasel34 ben doğar dogmaz takmıştım 9. aya kadar. Banyo sonrası takmayi unuttuğum zamanlar salyasi akardı. Takardım kesilirdi.Bizde ise yaramıştı.
Zynpkumsal Denizasel34 ise yarar mı bilmem ama Allah’ım esirgesin sorun olabiliyormuş bende heveslenip almıştım sonra Ali Fuat serpin adlı Dr un postuna denk geldim Allah Esirgesin boğulma kırılırsa boncuk filan baya sıkıntı yani Rabbim evlatlarımızı esirgesin hepsini inşallah 🙏
Elifdh Denizasel34 bende düşünüyorum kehribar kolye 4 aylık oğlum dişleri kaşınıyor. Fakat güvenilir nereden bulabilirim siz araştırıp buldunuzmu
Denizasel34 Zynpkumsal amin canım bende ondan korkuyorum diş çıkarma huzursuzluğu başladı taksammi diyorum ama cesaret edemedim
birfincantuzruhu Denizasel34 sorun olmuyor merak etmeyin. Keşfedene kadar rahattım. O yüzden 9. aydan sonra takamadım.
Denizasel34 birfincantuzruhu yaaa doğrudur umarım işe yarar bı ayak bileğinde deneyim en sağlam orası 😊 tşk ederim
merveay Denizasel34 kullanıyorum gerçekten işe yarıyor önceden kulaklarını kızartana kadar çekerdi şimdi öyle sorun yok mesela.
Merdumgirize Yengem yeğnimr kullandı 1.5 yaşında şuan hala kullanıyor. Onun tavsiyesiyle aldım bende ama daha kullanmadm 4 ay olsun biraz daha büyümesini bekliyorum . @kehribarbebekevi nden aldık. Sertifikalı gönderiyorlar.