Elifinannesiiiiiiiiii Gamisuu 4 aylık daha bugün konıstuk doktorumuzla ıhlamur rezene birer çay kaşığı verebilirsin dddi
avokadosever Gamisuu yaa ben bu rezeneyi anlamdım gitti kimisi sakın verme diyor kimisi ver diyor 🤷♀️
Ayd23 avokadosever banada doktor vereceğin iki üç çay kaşığının etkisi olmaz etkisi olması icin bi biberon vermen lazım dedi onuda 4 aylık bebeğe veremezsin dedi
Aysenur09 Ben rezene,anason,kimyon çayı karışımı içiyorum. Aktardan karışım yaptırdım. Kendim bir kupa içiyorum birazda oğluma içiriyorum. 4 aylık oğlum
Zeynep49 kenankaan Allah şifa versin inşallah benim kız kardesimde epilepsi 21 yaşında şimdi 14 sene önce cıktı onda bu hastalık 14 senedir ilaç kulanıyor ama bi türlü geçmedi 😔
Umii Gamisuu ben dogdugundan beri veriyorum bugun mesela baya huysuzdu saatlerce agladi rezeneyi icmesiyle gaz cikarip uyumasi bir oldu azda olsa ver bence rahatlatıyor
kenankaan Zeynep49 teşekkür ederim. Biİmki süt çağı epilepsisi olduğu iÇin iyileşebiliyor. 1 senedir tedavi görüyor şükür nöbeti kontrol altına alındı erken teşhis ile . 2 sene nöbetsiz geçirince ilaçı kesiliyor size de geçmiş olsun
Senem1234 Gamisuu 4. Aydan sonra verebilirsin 1 çay kaşığı ama sen sürekli iç demişti bana doktorumuz
Pericikk Gamisuu bende bir doktorun sayfasında okumuştum bebeğe içirmeyi bırak kendiniz bile içmeyin bebekte göğüslerde şişkinlik ileri safhalarda erken ergenlik yapıyor demişti lohusayken çok içtim gördüğüm an bıraktım içmeyi