2minosprenses Merhaba anneler ben örgu ormeye ve satmaya basladim lif amigurumi bebek oyuncak anahtarlik toka oruyorum daha farkli ne yapabilirim acaba yani herkesin ilgisini cekebilecek fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz 🙏❤☺
Katya 2minosprenses şu sıralar örgü bebek tokası yapıp satmak moda. Çıtçıtlı Olanlardan. İnstadan bakabılursın çok çeşit var
Vera1810 2minosprenses merhaba hayırlı olsun inşallah büyütürsünüz. Pinters diye dergi var cok güzel seyler oluyor hem sana fıkır olur inşallah adını Dogru yazmısım dir
2minosprenses Sariiannee kendi cevreme tanidiklara satiyorum 2 gundur satigimi duyurmama ragmen 3 siparis aldim iyi gidiyorr ama ben daha farkli boyle herkesin ilgisini cekecek biseyler yapmak istiyorum ☺
Hibou Makrome iple çok güzel şeyler yapıyorlar onada bakın düğüm hep çok zor gibi durmuyor 🌼 Hayırlı bol kazançlar 🥰
2minosprenses Cookie cok tesekurler boyle farkli kisilerden fikir almak cok iyi oldu hepinize tesekur ederim ❤🙏☺☺☺
Adige55 2minosprenses yaptığın örneklerden bana atar mısın hangi şehirdesin burdan da paylaşabilirsin yaptıklarını